Reclamă

Este prima zi din ce a de a doua lună a anului 2023, iar pe Netflix vor fi lansate noi producții. Din punct de vedere al filmelor și serialelor, februarie se anunță a fi o lună plină.

Netflix se pregătește să dea lovitura cu premierele din luna februarie 2023. Prin urmare, am ales 3 filme care sunt cele mai așteptate de abonații platformei. Acestea sunt lansate în a doua lună a anului.

Luna „Valentine’s Day” este încărcată de distracție și adrenalină pe Netflix. Așa că, planurile tale pentru următoarele weekend-uri din februarie 2023 sunt complete datorită acestor 3 filme în premieră pe platformă.

Sursa: Social media

Bad Boys Forever

Will Smith și Martin Laurence revin în pielea celor mai neortodocși agenți din istoria cinematografiei pentru un ultim dans, „Bad Boys Forever”. Este unul dintre cele mai așteptate filme din toate timpurile, care s-ar putea să vă aducă doza de acțiune de care aveți nevoie. Premiera cinematografică va fi difuzată în premieră pe Netflix din 25 februarie.

Agenții veterani Mike Lowery și Marcus Burnett fac din nou echipă pentru a-l prinde pe Armando Armas. Acesta este liderul violent al unui cartel de droguri din Miami. De data aceasta, ei sunt susținuți de echipa AMMO, un grup de elită din cadrul Departamentului de Poliție din Miami.

La tine acasă sau la mine?

Pentru luna îndrăgostiților, nu putea lipsi premiera unuia dintre cele mai așteptate filme romantice din acest an, cu Ashton Kutcher și Reese Whiterspoon în prim plan. Acestea pot fi urmărite în „La tine acasă sau la mine” o producție originală Netflix care ajunge pe platformă pe 10 februarie, adică, după un simplu calcul matematic, în doar 9 zile.

Potrivit sinopsisului oficial al Netflix, povestea îi urmărește pe cei mai buni prieteni și opuși polari Debbie și Peter în timp ce fac schimb de case pentru o săptămână. Ceea ce descoperă unul despre viața celuilalt ar putea duce către o frumoasă poveste de dragoste între cei doi.


Reclamă

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro