Reclamă

În urmă cu aproximativ două luni, Vlăduța Lupău a devnit mămică pentru prima dată. Aceasta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care a primit nota zece din partea medicilor. De când micuțul Iair a ajuns în familie, vedeta este în al nouălea cer. Cu toate acestea, artista s-a confruntat cu unele momente grele după naștere.

Vlăduța Lupău este o mămică fericită și împlinită, însă nu a scăpat de depresia postnatală. Artista a mărturisit că s-a confruntat cu această probleme, iar primele zile după naștere nu au fost tocmai ușoare. Cântăreața a fost cuprinsă de gânduri negre, însă din fericire a reușit să scape repede de depresie. Aceasta s-a bucurat de susținerea și încurajările partenerului său, care au ajutat-o să depășească momentele grele.

„În primele zile, pot spune că am avut o ușoară depresie. Mi se părea că nu o să știu să-l cresc. Că viața mea nu o să mai fie la fel ca înainte. Mă apuca plânsul din orice. Eram super sensibilă, dar am depășit în câteva zile acea perioadă.

Am avut noroc că Adi mă înțelegea și încerca să mă ajute. Să stea de vorbă cu mine. Să mă asigure că totul este și va fi bine. Că trebuie să ne bucurăm că avem un copil minunat. Despre oboseală ce să zic?! V-am zis și mai devreme, este cea mai mare boală a mea în prezent.”, a declarat Vlăduța Lupău, potrivit viva.ro.

(CITEȘTE ȘI: Vlăduța Lupău și Adi Rus s-au mutat în casa nouă. Locuința celor doi pare desprinsă din reviste)

Vlăduța Lupău s-a confruntat cu depresie postnatală! Cum a reușit artista să depășească momentele grele
Instagram

Vlăduța Lupău, probleme la naștere

Vlăduța Lupău a întâmpinat câteva probleme la naștere. Aceasta își dorea să aducă bebelușul pe lume pe cale naturală, însă nu s-a putut. Vedeta a fost nevoită să apeleze la cezariană, fapt ce a speriat-o. Avea o concepție greșită despre operație și credea că recuperarea o să fie foarte greoaie. Însă, vedeta s-a înșelat și chiar la doar 13 după naștere a urcat pe scenă.

„Din păcate, nu am reușit să nasc natural, așa cum mi-am propus. Însă știe toată lumea care mă cunoaște că am vrut și că am încercat. Eram și sunt în continuare contra nașterilor programate fără a avea o cauză medicală. Nu sunt de acord ca eu să îmi aleg ziua în care nasc în funcție de ce număr îmi place mie. Sau în funcție de ce citesc eu în numerologie că ar fi OK. NU!

Îmi era frică de cezariană pentru că toată lumea, când am făcut eu un sondaj pe Instagram, mi-a descris-o ca fiind ceva groaznic. Că e capătul lumii. Ei bine, nu a fost așa groaznic și m-am recuperat destul de ușor. M-am ridicat din pat în ziua aia. A doua zi am început să umblu prin salon cât mai des. Iar din ziua a patra, când eram acasă deja, îmi ridicam bebelușul singură. Iar la 13 zile mi-am reluat activitatea artistică și, credeți-mă, a fost intensă. ”, a mai spus Vlăduța Lupău.


Reclamă

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro