Reclamă

Ilinca Vandici a făcut senzație în calitate de nașă alături de soțul ei, Andrei Neacșu. Prezentatoarea a avut o ținută impecabilă și a reușit să atragă privirile tuturor cu rochia pe care a purtat-o. 

Ilinca Vandici este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare, dar și o nașă implicată. Aceasta a cununat mai multe cupluri, dar i-a și botezat pe micuți, iar, aparițiile sale au fost ca scoase din reviste. Împreună cu soțul ei, Andrei Neacșu au fost părinții spirituali ai micuțului Marc Gabriel.

Pentru copil, părinții au pregătit o petrecere mare, într-o locație exclusivistă. Ilinca Vandici a avut grijă ca lumânările și tortul să fie în aceeași temă, cu ursuleți, ce a făcut deliciul invitaților.

Cum s-a îmbrăcat Ilinca Vandici

Prezentatoarea de la „Bravo, ai Stil” a purtat o rochie albă, care era asemenea unei zâne. Mânecile lungi și fusta cloș i-au pus în evidență silueta, mai ales că era de o lungime medie. În talie a avut prinsă o floare argintie supradimensionată. Look-ul vedetei nu a putut fi complet fără o pereche de pantofi argintii încrustați cu multe cristale, dar și o pereche de cercei tip perlă.

Nașa micuțului Marc Gabriel a postat câteva fotografii de la eveniment și a postat un mesaj emoționant. Ilinca Vandici este mândră că părinții au ales-o pe ea și a precizat că îi va fi un ghid în viață, oferindu-i iubire și înțelegere.

CITEȘTE ȘI: Ana Morodan, cel mai savuros răspuns! De ce îi place, de fapt, să-și editeze fotografiile la modul extrem. VIDEO

„Unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le putem face in viața este să devenim părinți spirituali pentru un suflet curat aflat la începutul poveștii sale, să-i oferim iubire, sprijin, înțelegere și îndrumare! Este o responsabilitate mare însă este și o imensa binecuvântare! Te iubim dragul nostru, Marc Gabriel! Să-ți fie viața minunată!”, a fost mesajul transmis de Ilinca Vandici.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro