Baba Vanga a făcut previziuni șocante pentru anul 2023, iar toate sunt sumbre și deprimante. Aflați din acest articol care sunt  predicții terifiante pentru următorul an.

În câteva luni, vom intra în anul 2023 și, în timp ce mulți oameni vor spera la niște vești mai bune, profețiile Babei Vanga sunt destul de-a înfricoșătoare.

CITEȘTE ȘI – Când ar avea loc sfârșitul lumii, potrivit Babei Vanga. Iată cu ce se va confrunta omenirea în următoarele secole

Sursa: Social media

Să aruncăm o privire la cele câteva previziuni privind anul 2023:

Arme biologice

Se spune că Baba Vanga a prevăzut uciderea în masă a mii de oameni cauzată de o „țară mare” care efectuează cercetări asupra armelor biologice ce vor fi folosite împotriva oamenilor. Referitor la acest subiect, deja se crede că națiuni precum China operează deja departamente sub acoperire de arme biologice.

Explozie nucleară

Se spune că Baba Vanga a prezis o potențială explozie a unei centrale nucleare printre numeroasele ei profeții pentru 2023. Această profeție va fi înfricoșătoare pe măsură ce preocupările liderilor naționali cu privire la o calamitate nucleară din Ucraina s-au intensificat.

Baba Vanga a susținut că orbita Pământului se va schimba într-un fel în 2023, deși nu au fost furnizate detalii. Oricare ar fi acea schimbare, ar putea avea implicații dezastruoase dacă se produce. Deoarece planeta este echilibrată, prin urmare, chiar și o mică ajustare ar putea avea consecințe nedorite și grav devastatoare.

Tsunami solar

Sosirea unei furtuni solare gigantice de o magnitudine nemaivăzută până acum pe planeta Pământ este o altă profeție pentru anul ce va urma.

Baba Vanga a făcut predicții despre anul 2022, dintre care două s-au dovedit a fi adevărate până acum. Aceasta a spus că vor fi inundații semnificative în unele zone din Australia. A doua predicție, totuși, era despre seceta pe scară largă și lipsa de apă. Se pare că, Coasta de est a Australiei a înregistrat inundații semnificative la începutul acestui an, ca urmare a ploilor excesive.

Deci, a avut dreptate în ceea ce a spus. De asemenea, ea a prezis că va fi o secetă și o lipsă de apă în marile orașe. Deși ora și locația nu au fost specificate, această prognoză pare să se adeverească în prezent în toată Europa, având în vedere că am avut una dintre cele mai secetoase veri.