Lumea muzicii e în șoc! Coolio, artistul care a devenit cunoscut în toată lumea pentru piesa „Gangsta’s Paradise” în anul 1995, a pierdut lupta cu viața. Acesta afost găsit fără suflare în casa unui prieten. Rapperul avea 59 de ani.

Artis Leon Ivey Jr, cunoscut sub numele de Coolio, s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani. Acesta se afla în vizită la un prieten atunci când și-a dat ultima suflare. Acesta a fost găsit mort, în baie, în locuința persoanei la care se afla. Anunțul că rapperul american nu mai e printre noi a fost făcut chiar de maganerul său.

CITEȘTE ȘI: Doliu în lumea cinematografiei! Un cunoscut actor a decedat în urma unui accident tragic

A decedat Coolio! Celebrul rapper american devenise cunoscut în anul 1995, pentru piesa „Gangsta’s Paradise”. Vestea că artistul s-a stins din viață a fost dată de vechiul său manager, Jarel Posey, care a confirmat că vedeta a murit în jurul orei locale 17:00.

Sursa: Social Media

Rapperul se afla în vizită, în casa unui prieten, atunci când și-a dat ultima suflare. Presa internațională scrie că acesta a mers la baie și, pentru că întârzia să revină, prietenul lui a mers să verifice daca se simte ok și l-a găsit pe Coolio întins pe podea, inconştient.

Nu se știe încă exact care a fost cauza morţii rapperului, dar managerul său ar fi declarat pentru presa internațională că paramedicii cred că a fost vorba de un stop cardiac. Conform unor surse, nu au fost găsite droguri sau accesorii pentru droguri la locul morții artistului . Urmează acum să fie făcută o autopsie și un test toxicologic, pentru a fi stabilită cauza oficială a morții.