În urmă cu doar câteva ediții, Răzvan Botezatu a fost eliminat din emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, întrucât acesta a ajuns la capătul puterilor și nu a mai putut duce la bun sfârșit show-ul.

Printre motivele invocate se numără și faptul că ar fi avut o relație mai tensionată cu colegii din echipa lui.

CITEȘTE ȘI – Cum l-a marcat experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici” pe Răzvan Botezatu! S-a întors schimbat din junglă

Ce spune Răzvan Botezatu despre Mara Bănică

Ei bine, cele mai multe conflicte pe care Răzvan Botezatu le-a avut au fost cu jurnalista Mara Bănică. Cu toate că cei doi au colaborat în trecut, iar între ei nu existau tensiuni, iată că lucrurile s-au schimbat în acest reality show.

https://www.tiktok.com/@diana.blogger/video/7148311840454495494?_r=1&_t=8W3h1PHifP4&is_from_webapp=v1&item_id=7148311840454495494

Răzvan a revenit în țară și a devenit deja o tradiție ca, concurenții ce au fost eliminați să vină în emisiunea „La Măruță”. Moderatorului emisiunii de televiziune, Cătălin Măruță a profitat de prezenta acestuia și l-a supus la proba: „Spui tot, sau îți ia gura foc”.

Pe unul dintre bilețelele buclucașe, era o întrebare cu referire la Mara Bănică. Invitatul lui Măruță trebuia să spună trei defecte ale acesteia. Iată cum a descris-o Răzvan Botezatu pe Mara Bănică.

„Vicleană, rea, falsă! Din suflet le-am zis! (…) Credeam și eu (n.r că sunt prieteni), dar jungla te schimbă.” a declarat Răzvan Botezatu în cadrul emisiunii „La Măruță”

Experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și-a pus adânc amprenta asupra lui Răzvan. În prezent, tiktok-erul merge la psiholog pentru a depăși problemele din viața sa.

„Sunt răvăşit şi confuz, trebuie să mă adun o perioadă. S-au întâmplat multe, iar jungla a reuşit să scoată din sufletul meu multe cutii cu traume închise şi uitate acolo undeva, crezând că au fost vindecate. Mă bucur că le-am conştientizat şi am avut timp să mă gândesc la multe lucruri din viaţa mea în tot acest timp rupt de lume, realitate şi tehnologie.” a declarat Răzvan Botezatu într-un interviu pentru Click