Vladuța Lupău și Adi Rus și-au botezat copilul, pe micuțul Iair.

Petrecerea a avut loc la un restaurant în Cluj, iar invitații au fost atent aleși. Atmosfera a fost întreținută de artiști extrem de cunoscuți din țară care au făcut un adevărat spectacol. 

Vlăduța Lupău și Adi Rus l-au creștinat pe Iair ieri, 27 septembrie. Evenimentul a fost unul emoționant, iar părinții au avut lacrimi în ochi pe tot parcursul slujbei de la biserică. După ce a fost realizată taina botezului, toți invitații au mers la restaurant Wonderland din Cluj Napoca.

CITEȘTE ȘI: Vlăduța Lupău și Adi Rus s-au mutat în casa nouă. Locuința celor doi pare desprinsă din reviste

Micuțul Iair a avut trei perechi de nași care au avut grijă ca totul să fie perfect pentru finuțul lor. De la petrecere nu a lipsit luxul și opulența, iar amprenta Vlăduței Lupău s-a văzut. La fiecare masă au fost așezate flori, formând un adevărat spectacol. Organizatorii evenimentului au anunțat că s-au folosit patru camioane de flori pentru tot aranjamentul din local.

Evenimentul poate intra cu succes în categoria de cel mai frumos botez al anului. Artista și soțul ei nu s-au uitat la bani și au făcut totul pe gustul lor. Barurile de prosecco, dulciuri sau alte gustări sărate nu au lipsit, iar domnii au avut parte de o surpriză specială. Un stand de trabucuri a fost amenajat în local.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

Cine a cântat la botezul lui Iair

Pe lângă invitați de seamă și artiștii care au cântat au depășit toate așteptările. Vlăduța Lupău și-a invitat mulți colegi de breaslă la eveniment care și-au făcut apariția în cele mai frumoase ținute. Toată lumea s-a distrat, iar acest lucru se vede din numeroasele fotografii și videoclipuri postate de la petrecere.

Andra, Holograf și Tzancă Uraganu au fost artiștii care au întreținut atmosfera la evenimentul mult visat. Pe lângă ei, nici Vlăduța Lupău nu a putut să stea departe de scenă și i-a dedicat fiului o piesă. Cu Iair în brațe, artista a cântat o melodie specială pe care invitații au ascultat-o cu sufletul la gură.