Cu cât competiția se apropie de final, cu atât neînțelegerile dintre concurenți sunt tot mai mari. Din lipsa hranei și din cauza probelor dificile pe care le au de executat, cei care s-au aventurat în Republica Dominicană încep să resimtă jignirile pe care și le adresează unul celuilalt. La fel s-a întâmplat și acum, când protagoniști au fost Alex Bogdan și Bia Khalifa.

(CITEȘTE ȘI: Lovitură dură la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Încă un concurent a ridicat mâna și a renunțat la concurs)

Actorul a avut o ieșire nervoasă

În timp ce Alex Bogdan tăia un lemn cu un cuțit, blondina i-a sugerat să se ducă la lac, pentru că zgomotul pe care îl făcea o deranja. Potrivit comediantului, felul în care influencerița i-a transmis acest lucru a fost destul de deplasat. Motiv pentru care, actorul, scos din sărite, a reacționat neașteptat.

Acesta nu a fost deloc încântat de faptul că i s-a atras atenția și a avut o ieșire nervoasă. Alex Bogdan a aruncat cuțitul și a intrat în polemică cu Bia Khalifa. Tânăra a început să îi jignească pe cei din jur la testimoniale, după care a mers să plângă și să își verse năduful la lac.

Nu este pentru prima dată când actorul se arată deranjat de atitudinea blondinei. În trecut, după o probă câștigată de echipă, concurenții au primit un tort pe care Bia Khalifa l-a scăpat din greșeală. Ceea ce a dus la o altă disensiune între cei doi. Alex Bogdan a mărturisit la testimoniale că s-a săturat să investească energie într-o persoană care nu dorește decât anarhie.

În timpul filmărilor, comediantul i-a transmis tinerei să înceteze cu jignirile, întrucât i s-a dat „prea mult nas”. Din perspectiva acestuia, faptul că ceilalți concurenți nu au ripostat la ofensele aduse de ea, demonstrează faptul că blondina încearcă să depășească limita bunului simț.

„Cred că ne-am cam luat-o toți. Cred că am investit energie și răbdare în cineva care, de fapt, nu dorește decât anarhie”, a declarat Alex Bogdan.

Pe de altă parte, Bia Khalifa este convinsă că nu a greșit cu felul în care i-a spus comediantului să lase cuțitul deoparte. Blondina susține că nu mai suportă să i se spună ce și când să facă.

@diana.blogger #dianablogger #romania #viral #suntcelebruscoatemadeaici ♬ sunet original – Tik Toker Diana