Adina Halas își sărbătorește fiul care a împlinit 11 ani. Micuțul Serghei este bucuria familiei, iar părinții sunt extrem de mândri. Vedeta a postat și un mesaj pe rețelele de socializare care însoțea un portret de familie. 

Adina Halas se mândrește cu băiețelul ei de 11 ani, Serghei. Astăzi, el este sărbătoritul familiei și urmează să primească multe cadouri de la părinții săi. Fosta concurentă de la „Bravo, ai Stil!” a postat și o fotografie pe rețelele de socializare alături de soțul ei Lucian și fiu, însoțită de o urare specială.

Micuțul Serghei poate fi considerat un adevărat geniu pentru vârsta sa. Acesta a fost împins către diverse activități de părinții săi și îi merge foarte bine. Este pasionat de calculul soroban, face sport și meditații la limba engleză.

Sorobanul este o strategie care îi învață pe elevi să gândească analitic și să facă calcule în minte, fără să folosească un calculator.

CITEȘTE Și: Ce rutină de dimineață are Emily Burghelea cu fiica ei, Amedea. Vedeta are multă grijă de micuța sa

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adina Halas (@adinahalas)

„11 ani de Serghei! La mulți ani minunii noastre!”, a scris Adina Halas pe Instagram.

Adina Halas este o mămică împlinită

În 2011 fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Nașterea sa a fost un moment important, iar soțul ei, Lucian i-a fost alături. Totodată, și-au împărțit sarcinile în ceea ce privește creșterea și educarea micuțului și fac o echipă pe cinste.

Doar noaptea mi-l iau asistentele câteva ore, că să mă pot odihni. Dar este un copil bun și liniștit. Este sănătos și asta este important. Sunt o mămică foarte fericită. Soțul meu, Lucian, m-a asistat și chiar a filmat nașterea. El mă ajuta tot timpul, este super-incantat de copil. Am avut emoții la naștere, dar faptul că Lucian a fost acolo m-a ajutat mult prezenta lui.”, a declarat Adina la acea vreme.