Emily Burghelea este o mamă foarte implicată.

Emily Burghelea este o mamă foarte dedicată fiicei sale. Cele două au un ritual dis de dimineață, iar Amedea se bucură de un adevărat răsfăț. 

Emily Burghelea a devenit o mămică de tânără și se bucură în fiecare zi de viața pe care o are. Alături de soțul ei, Andrei, a construit o familie frumoasă și urmează să devină părinți pentru a doua oară. Împreună cu micuța sa, Amedea are o rutină zilnică și niciodată nu sunt lăsate vitaminele deoparte.

CITEȘTE ȘI: Momente de panică pentru Emily Burghelea. A ajuns la spital cu fiica sa, Amedeea

Fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” își duce fiica la grădiniță, iar acomodarea a fost una ușoară. Amedea este bucuroasă să stea în jurul copiilor, iar mama ei o pregătește foarte bine pentru acest lucru. În urmă cu câteva luni, ea a contactat un virus, astfel că se lucrează la imunitatea sa.

Pentru ca totul să fie perfect, Emily Burghelea îi oferă micuței mai multe vitamine, precum uleiul din ficat de cod norvegian sălbatic, ce aduce un aport benefic de omega-3. Totodată, vedeta are grijă și de sănătatea sa, mai ales că susține o a doua sarcină și recunoaște că este foarte fericită.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

„Momentul meu preferat din zi este rutina noastră de dimineață! 🌤😍

Ne trezim mai devreme, ca să avem timp să ne giugiulim, apoi ne spălăm pe mâini, pe față și pe dinți, o schimb pe Amedea, mâncăm ceva și înainte să plece cu Andrei spre grădiniță, ne luam împreună suplimentele! 🌿

Uleiul din ficat de cod Norvegian sălbatic 🐟furnizează aportul zilnic necesar de Omega-3 și vitaminele A și D 💪🏽

Este cea mai pură formă de Omega-3 natural, îmi place că nu are arome, nu are conservanți, toxine sau impurități, este pur și susține imunitatea, este bun și pentru mine, și pentru Amedea și va fi bun și pentru bebe din burtica, de la 4 săptămâni! 👼🏼

Construim o imunitate de fier, în fiecare zi!”, a scris Emily Burghelea.

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.