Andrea Bălan și Andreea Antonescu au format una dintre echipele care au participat în competiția „America Express”, ce va fi difuzată în curând la Antena 1.

Însă, întrebată de ce nu a fost ales Petrișor Ruge, cel care îi este alături pe scenă de foarte mulți ani, artista a mărturisit că nu a fost decizia ei, ci a producătorilor și a explicat de ce au considerat-o mai potrivită pe fosta ei colegă din trupa André.

După ce a avut parte de experiențe transformatoare alături de Andreea Antonescu, în „America Express”, Andreea Bălan a mărturisit de ce a ajuns să facă echipă cu fosta colegă de trupă în cadrul celebrei competiții, care va fi difuzată în curând la Antena 1, și nu cu Petrișor Ruge.

CITEȘTE ȘI: Andreea Bălan, țepuită de 90.000 de euro, după ce a vrut să-și cumpere un apartament

De ce nu a participat Andreea Bălan cu Petrișor Ruge la „America Express”

Fără să ezite nici măcar un minut, Andreea Bălan a dezvăluit, la „Xtra Night Show”, de ce nu a fost Petrișor Ruge coechipierul ei în „America Express”, deși a fost luată în calcul și această variantă. Producătorii ar fi mizat pe posibilitatea mai mare de a apărea conflicte între cele două foste colege de trupă, ceea ce ar fi fost benefic pentru emisiune.

Sursa: Social Media

„S-a pus problema să merg cu Petrișor. Producătorii au crezut că merg cu Andreea și ne certăm pe acolo și e mai interesant. Dar mi-ar fi plăcut și cu Petrișor, am fi făcut o echipă extraordinară.”, a dezvăluit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Andreea Antonescu a participat la competiție fiind însărcinată, dar jurata „Te cunosc de undeva!” susține că artista nu a știut nimic despre sarcină în timpul filmărilor, pentru că nu ar fi participat dacă știa, consideră ea. Din fericire, probele și condițiile grele pe care a trebuit să le îndure nu i-au dăunat viitoarei mămici, care a anunțat că așteaptă un copil cu iubitul ei în luna august.