Andreea Bălan a vrut să cumpere un apartament, dar a ajuns să piardă 90.000 de euro.

Andreea Bălan a vrut să își cumpere un apartament, dar a ajuns la o țeapă imobiliară. Jurata de la „Te cunosc de undeva” a pierdut 90.000 de euro. Vedeta a făcut primele declarații despre acest incident.

Pentru mai multe apartamente dintr-un complex imobiliar din nordul Capitalei, un investitor a încasat 20 de miilioane de euro. Deși oamenii așteptau cu nerăbdare să se mute, acesta a fugit cu banii. În situația oameniilor care au fost țepuiți este și Andreea Bălan, care a pierdut nu mai puțin de  90.000 de euro.

CITEȘTE ȘI: Întâlnire de gradul zero! Andreea Bălan și Misty au dat nas în nas la un eveniment. Cum au reacționat cele două

Țeapă de zile mari pentru Andreea Bălan

Investitorul israelian i-a convins pe oameni să cumpere un apartament în Planorma, în zona Doamna Ghica din București, chiar dacă totul era numai la stadiul de proiect. Cei care și-au dorit le-au achiziționat, dar dezvoltatorul nu a mai ținut cont de nimic și a fugit cu toți banii.

Sursa: Social Media

Nu mai puțin de 571 de persoane au fost țepuite de acest dezvoltator. Andreea Bălan a semnat contractul în anul 2007 și a investit banii din trei ediții ale unei emisiuni, dar și dintr-o campanie electorală.

„Timp de un an și jumătate am dat vreo 90.000 euro. Din trei ediţii <<Dansez pentru tine>>, cea din Mexic și celelalte două din România, plus o campanie electorală. Toţi banii i-am dat acolo”, a declarat Andreea Bălan, pentru observatornews.ro

Apartamentul la care visa vedeta

Andreea Bălan voia un apartament la etajul 11 al blocului. Cântăreața a tot așteptat ca locuința să fie gata, dar atunci numai scheletul a fost ridicat. Jurata de la „Te cunosc de undeva” a dezvăluit că a făcut chiar și un proces în acest sens.

„Am crezut că e doar o pauză, că trece iarna, mai trece o iarnă… Am angajat o firmă de avocatură şi s-a facut un proces. (…) Dacă tu ai bani, îţi luăm ţie banii. Și a trebuit să mai fac eu un alt proces cu fiscul din Ploieşti şi între timp celelalte firme să-si plătească cota lor”, a adăugat vedeta, pentru sursa citată mai sus.

Share.

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.