Romică Țociu este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați actori de la noi din țară.

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și cu glumele la purtător, vedeta ascunde o poveste tristă și mai puțin cunoscută. Chiar dacă pare că nimic nu îi poate sta în cale și afișează o imagine de om neînfricat, actorul se înspăimântă la gândul că într-o zi va fi bătrân. 

(CITEȘTE ȘI: Cum a ajuns Romică Țociu să fie actor. A început de mic copil)

Bătrânețea, cea mai mare frică a omului de televiziune

Romică Țociu a fost invitat de curând în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Acolo, actorul s-a destăinuit până la lacrimi. Vedeta a lăsat deoparte masca pe care o poartă pe scenă pentru a anima atmosfera și pentru a-i face fericiți pe oameni. Astfel că, s-a arătat mai vulnerabil ca niciodată, povestind despre situațiile grele prin care a fost nevoit să treacă și cât de puternic l-au făcut aceste împrejurări.

Întrebat despre cea mai mare temere a sa, celebrul actor a mărturisit că îi este frică de bătrânețe. Acest moment îl înspăimântă pe omul de televiziune. El a dezvăluit cu ochii în lacrimi că gândul că va îmbătrâni nu este deloc confortabil.

Internauții l-au compătimit pe cel care le aduce mereu zâmbete pe buze, cu fiecare apariție. Totodată, unii au fost de părere că actorul de comedie ascunde o durere nemărginită și este vizibilă prin felul în care se exprimă.

@cristiantruta1 #cristiantruta1 ♬ sunet original – Cristian Truţă

Soția lui Romică Țociu s-a luptat cu cancerul timp de patru ani

Nicoleta, soția îndrăgitului om de televiziune, a trecut printr-o perioadă cumplită, imposibil de uitat. Femeia s-a confruntat cu cancer la sân preț de câțiva ani. La aflarea veștii că suferă de această afecțiune necruțătoare, Nicoleta a susținut că cel mai greu a fost să le spună celor dragi.

Pe de altă parte, Romică Țociu a fost cel care a trebuit să țină familia pe linia de plutire. Actorul a discutat cu fiul și fiica sa și au decis că trebuie să rămână pozitivi. Au exclus posibilitatea unei boli neiertătoare și și-au indus gândul că Nicoleta trebuie doar să se trateze.