Liderul AUR, George Simion, a comentat mai multe subiecte aflate pe buzele tuturor românilor în ultima perioadă.

Poate cel mai important subiect este cel legat de criza energiei în toată Europa și recomandările celor de la Bruxelles de a face economie cât mai multă. 

George Simion consideră că ne întoarcem în perioada dinaintea anului 1989, în ceea ce privește raționalizările. Înainte măcar românii știau pentru ce trag, ci anume pentru achitarea datoriei statului. Acum, pe de altă parte, datoria României crește din ce în ce mai mult. 

CITEȘTE ȘI: George Simion a spus clar! Membrii AUR vor fi concediați: Nenorociții…!

Liderul AUR, declarații șocante: Oamenii sunt speriați, nervoși

„Anul viitor, prin PNRR, noi trebuie să renunțăm la lemnele de foc. E o încercare de a induce teamă în oameni și au reușit, oamenii sunt foarte speriați, nervoși, nu știu la ce să se aștepte. Facturile sunt cu titlu executoriu printr-o lege votată în Parlamentul României. Există cadre didactice cu salarii de 1500-2000 de lei, acelea trebuie indexate, dar nu să adaugi 2000 de lei la un salariu de parlamentar. Peste cadavrul meu, asta nu se va întâmplă”, a declarat George Simion. 

În ceea ce privește energia, liderul AUR consideră că trebuie revenit la o piață reglementată. Energia produsă să rămână la noi în țară. Simion spune că nu este adeptul teoriilor conspirației, dar pare că statul vrea să deposede românii de proprietăți. 

George Simion rupte tăcerea! Liderul AUR a șocat întreaga țară: Se vrea deposedarea românilor de proprietăți

„Criza energetică este una provocată”

Simion este de părere că şi criza energetică este una provocată, cel puţin în România. Țara noastră are mari capacități de producție, fapt pentru care îi cheamă pe toţi românii în stradă, la protestul organizat de AUR pe 2 octombrie, în Piaţa Universităţii. 

Liderul AUR spune că românii trebuie să iasă în stradă, asta dacă mai vor o țară, un viitor. Peste tot în Europa oamenii protestează și de aceea o duc bine, fiindcă luptă pentru viitorul lor. Când ies în stradă suficienți oameni, se pot schimba multe lucruri în bine la noi în țară. 

Simion vorbește despre o formă de corupție mult mai mare

În ceea ce privește noua tranșă de 28 de milioane de vaccinuri anti-COVID ce urmează să ajungă la noi în țară, George Simion spune că aceasta este o formă de „bir”. 

„Noi atâta timp cât plătim disciplinat birul, că despre asta este vorba… Acum e o formă de corupție mult mai mare, iar noi plătim disciplinați 28 de milioane de vaccinuri. Iar domnul Rafila tocmai a primit sponsorizări pentru a face sediu OMS în București. Noi ne împrumutăm de bani pentru vaccinuri, că nu mai avem nimic, nu mai producem nimic. De aceea patrioții trebuie să iasă în stradă”, a mai declarat.