Tzancă Uragnu pare să treacă dintr-o problemă în alta.

După ce a avut un scandal de proporții cu vecinii și a ajuns în instanță, acum altă năpastă l-a lovit. Seara trecută, locuința din Pipera a manelistului a fost spartă de hoți. Aceștia au profitat de faptul că nimeni nu era casă făcându-și de cap. Cu ce pagubă s-a ales manelistul?

Tzangă Uraganu a fost călcate de hoți, iar aceștia nu ar fi plecat cu mâna goală. Se pare că locuința din Pipera a manelistului a fost spartă. Hoții au pătruns în casă și au făcut ravagii. Artistul s-a arătat revoltat de cele întâmplate și a chemat imediat autoritățile la fața locului. Acesta a declarat că hoții nu au găsit prea multe, însă totuși nu au plecat cu mâna goală.

 „Sunt un pic nervos pentru oamenii ăștia care nu știu ce să mai facă. Ați spart apartamentul ăsta din Pipera. Sunteți niște hoți foarte proști pentru că nu ați găsit nici banii la care v-ași fi așteptat voi. Pentru că toți banii pe care îi am eu sunt pe card. Toți banii pe care îi iau sunt pe telefon.

Mai mult ați făcut deranj aici și o să plătiți, nu o scăpați. O să fiți depistați, ați luat ce ați luat, ceva ce pentru mine nu prea contează. Ați luat ceva, dar pentru mine chiar nu contează.”, a declarat Tzancă Uraganu pe rețelele de socializare.

(CITEȘTE ȘI: Tzancă Urganu, la un pas de închisoare! Scandalul cu vecinul i-a amploare. „Nu voi renunța…”)

Tzancă Uraganu, călcat de hoți! Cum ce pagubă s-a ales manelistul? Oferă recompensă pentru prinderea vinovaților
Social media

Tzancă Uraganu, recompensă generoasă

Deși Tznacă Uraganu declara inițial că hoții nu au prea avut ce să fure, se pare că de fapt, paguba este destul de mare. Au apărut zvonuri potrivit cărora manelistului i-ar lipsi o sumă considerabilă de bani, dar și un ceas de lux.

Potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere, casa manelistului a fost spartă de patru persoane. Tzancă Uraganul nu are de gând să lase lucrurile așa și a pornit pe urma hoților. Artistul oferă o recompensă de 10.000 de euro  pentru cine ajută la prinderea făptașilor.