În urmă cu o lună, un scandal de proporții a izbucnit între Tzancă Uraganu și unul dintre vecinii acestuia, un medic stomatolog. Totul început după ce manelistul, dar și Lambada ar fi avut un comportament exagerat și violent la adresa vecinului. Bărbatul a dus cazul îi instanță și nu se va opri până nu i se va face dreptate.

Întreg conflictul între medicul stomatolog și Tzancă Uraganu a pornit în urmă cu o lună. Atunci medicul numai ce se mutase în blocul în care locuiește Lambada și a început renovările. Însă, Tzancă Uraganu și partenera lui au fost deranjați de zgomot. Au mers la ușa vecinului și au făcut scandal. Aceștia sunt acuzați de violență verbală, fizică, amenințări cu moartea, dar și de faptul că au vrut să intre cu forța în apartamentul vecinului.

Astfel, medicul stomatolog a dus cazul în fața autorităților și vrea să i se facă dreptate. Acesta a declarat că manelistul cel mai probabil va primi o pedeapsă cu suspendare. Însă, dacă o să mai calce strâmb, din nou, va ajunge după gratii.

„Mi-a zis și avocatul că siguranța în continuare un lucru pe care nu-l poate rezolva o sentință. Nici civilă, nici penală. Poate cea penală. Sub amenințare va primi, probabil, o sentință cu suspendare. Apoi, în cazul în care se mai întâmplă ceva, va primi cu executare. Procesul penal va fi cel mai important, iar acolo cu siguranță nu voi renunța.”, a declarat medicul stomatolog, la Antena Stars.

Tzancă Urganu, la un pas de închisoare! Scandalul cu vecinul i-a amploare. „Nu voi renunța…” Social media

„Va fi chemat la audieri”

De asemenea, medicul stomatolog a mai declarat că nu a mai luat legătura cu Tzancă Uraganul. Acesta a spus că manelistul pare că nu acordă importanță celor întâmplate. Vecinul avertizează că nu o să dea înapoi și este determinat să meargă cât de departe este nevoie.

„Am impresia că tratează chestia asta foarte superficial. Foarte lejer, nu cred că îi pasă foarte mult. Ideea de bază e că noi vom merge în continuare. Astăzi se așteaptă soluția din partea judecătoriei, dar am început demersurile și pe latura penală. Probabil va fi chemat la audieri”, a mai spus medicul stomatolog.