Când ne gândim la pasta de dinți, ne gândim evident la igiena orală. Dar, în realitate, această pastă de mentol ne poate ajuta foarte mult în fiecare zi, în afara băii. 

Poate fi folosit în locuri care pot părea neobișnuite la prima vedere și totuși… Aflați de ce unele gospodine îl pun în mașina de spălat împreună cu lămâie.

CITEȘTE ACUM – Aceasta este cea mai eficientă metodă de a-ți curăța mașina de spălat. Tu știai de ea?

Datorită compoziției și calităților sale abrazive, pasta de dinți poate avea multe utilizări nebănuite, în special pentru curățare. Iată trucurile bunicii care te vor surprinde și îți vor schimba viața.

Sursa: Colaj Substanțial

De ce să pui lămâie și pastă de dinți în mașina ta de spălat?

Mașina de spălat este unul dintre aparatele electrocasnice pe care le folosim cel mai mult acasă. Întrucât este folosit pentru spălare și este în contact constant cu apa, uneori avem tendința să uităm că trebuie și curățată.

Cu toate acestea, întreținerea sa este foarte importantă, deoarece fără ea, mucegaiul și mirosurile neplăcute se pot dezvolta rapid în cuva dvs. și în interiorul garniturilor de cauciuc. Rufele tale nu au mai putut fi spălate corect și nu mai miroase la fel de bine.

Pentru a evita acest lucru, nimic nu ar putea fi mai ușor, iată un sfat simplu, eficient și fără efort:

1. Luați o jumătate de lămâie și ungeți-o cu pastă de dinți.

2. Folosiți compoziția pentru a curăța interiorul tamburului și garniturile.

3. Lansați un ciclu scurt de spălare, fără haine înăuntru, pentru a clăti și a finaliza curățarea mașinii dvs. de spălat.

Vei avea astfel o mașină curată, detartrată și dezodorizată datorită acțiunii combinate a pastei de dinți și a lămâii. Amintiți  -vă că o mașină de spălat bine întreținută și detartrată în mod regulat  are o durată de viață mai lungă.