Încurcate sunt căile iubirii! Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au o relație cu năbădăi.

Deși celebrul motociclist a cerut-o de soție pe asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și ar trebui să se pregătească pentru nuntă, cei doi se ceartă ca la ușa cortului. Ba mai mult de atât, zilele trecute, Ramona și Cătălin s-au despărțit. În cele din urmă, blondina și bărbatul au ajuns la un numitor comun și au reluat relația de dragoste. 

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au certat, după ce blondina a fost cerută de soție

Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, și Cătălin Cazacu formează un cuplu de mai bine de un an. În urmă cu o lună, celebrul motociclist și-a făcut curaj și i-a dat inelul de logodnă frumoasei blondine. Din nefericire, minunea nu a ținut foarte mult, căci cei doi amorezi au ajuns iar să se despartă. Pe deasupra, se pare că certurile sunt la ordinea zilei în cuplul lor.

Conform Cancan, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu nu au ezitat să facă un scandal de zile în văzul tuturor. Ei bine, bărbatul a luat foc, weekend-ul trecut, după ce Ramona Olaru a ales să meargă pe litoralul românesc, alături de prietenele sale. De aici și până la o ceartă zdravănă nu a mai fost decât un pas.

Cătălin Cazacu nu a rezistat și a mers glonț după iubita lui la clubul unde petrecerea de zor cu amicele. Supărat foc, motociclistul a scos-o în parcarea localului și a ‘certat-o’ ca la carte. În cele din urmă, înduplecat probabil de rugămințile arzătoare ale Ramonei Olaru, Cătălin a lăsat garda jos și s-a mai îmbunat. După discuția aprinsă din parcare, cei doi au fost surprinși în timp ce se sărutau.

foto: social media

Cum i-a dat inelul de logodnă

Vara aceasta, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au bucurat de o frumoasă vacanță în Grecia, Mykonos. Cei doi s-au relaxat și au petrecut alături de prieteni. Însă, momentul culminat al vacanței a fost cererea în căsătorie. Se pare că totul s-a întâmplat chiar în ultima zi.

„A fost o chestie pe care o gândeam de ceva vreme. Nu am programat nimic. În ultima zi înainte să plec am luat inelul. Pentru că știam exact cum și-l dorea. Am avut noroc să găsesc exact ce căutam.

Nu am pregătit momentul. De când am ajuns am purtat inelul în buzunar și când am simțit momentul m-am pus în genunchi. Ea nu a simțit nimic.”, declarat Cătălin Cazacu, potrivit Spynews.ro.