Theo Rose este o norocoasă că s-a născut într-o familie care a susținut-o mereu.

Artista i-a avut de partea sa pe părinții ei și au încurajat-o să își urmeze pasiunea pentru muzică. Chiar dacă nu au avut o situație financiară extraordinară, părinții lui Theo s-au asigurat că nici ei și nici fratelui și surorii ei nu le lipsește nimic.

Theo Rose s-a maturizat foarte frumos în ultimii ani. Artista a început să fie mai vizibilă ca niciodată pe scena muzicală și să se bucure de succes. Șatena a ajuns în punctul în care își poate permite orice, oricând. Deși este la vârsta la care tentațiile sunt mari, artista este extrem de chibzuită atunci când vine vorba de bani.

Theo Rose nu aruncă cu banii în stânga și-n dreapta. Așa cum probabil au observat și fanii ei, până acum, artista nu s-a distrat deloc în vacanțe de lux. Și nu pentru că nu și-ar permite, ci pentru că are alte prioritări. Vedeta vrea să își cumpere o casă a ei, unde să se simtă bine alături de partenerul său.

Jurata de la „Vocea României” a moștenit aceste deprinderi de la părinții săi. Cei doi au fost mereu dedicați trup și suflet copiilor și nu s-a pus problema să le lipsească vreodată, ceva. Theo, Radu și Raluca au crescut într-un mediul foarte iubitor și au fost puși mereu pe primul loc.

Theo Rose își amintește și acum! Care a fost primul cadou pe care artista l-a primit din partea tatălui ei
Facebook

Theo Rose: „Am visat că pot să ajung și eu la TV”

Chiar dacă familia ei nu avea prea mulți bani, gesturile mici pe care părinții le făceau pentru copiii lor contau foarte mult. Theo Rose își amintește și acum cadourile primite de la familia ei, cadouri care nu erau scumpe, dar erau speciale.

Într-o zi, tatăl lui Theo Rose a suprins-o cu un cadou la care nici măcar nu se aștepyta. Copil fiind, aceasta visa la un ceas cu lichid pe care îl tot vedea la televizor. Tatăl ei nu a stat prea mult pe gânduri și i-a făcut cea mai frumoasă surpriză.

„Era un ceas cu un lichid înautru, făceau reclamă la televizor. Și stăteam așa în fața televizorului și mă uitam la ceas. De fiecare dată când era reclama aia, reacționam.

Tata a văzut și, într-o zi, a venit poștașul cu un colet. Și am primit ceasul ăla. În momentul ăla, am înțeles că pot să am lucruri, că nu e imposibil”, i-a povestit Theo lui Damian Drăghici.

@diana.blogger #fyp #foryoupage #viral #viralvideo #theorose #dianablogger #chisinau #bucuresti #romania #bucurestiromania?? #vorbestemoldova #chisinaumoldova?? ♬ sunet original – Tik Toker Diana