Mihai Bendeac a fost mereu un tip asumat căruia nu i-a fost frică să spună lucrurilor pe nume.

De-a lungul carierei sale, a avut parte de zeci de experiențe care și a cunoscut diferite categorii sociale și profesionale. Chiar dacă nu este sociabil cu oricine, are o categorie de oameni pe care nu o suportă deloc.

Mihai Bendeac este un profesionist prin definiție. Actorului i-a plăcut să facă totul ca la carte, iar munca lui să fie fără cusur. Și, până acum, i-a reușit. Juratul de la „iUmor” are o carieră impecabilă și a devenit punct de referință pentru mulțu aspiranți la o carieră teatrală.

Atunci când vine vorba de muncă și de rolurile de pe scenă, Mihai Bendeac nu face compromisuri. Actorul lucrează la potențialul lui maxim și dă tot ce are mai bun. Tocmai de aceea, piesele lui de treatru se joacă cu casa de bilete închise. În plus, cei care au asistat, măcar o dată la piesele sale, au avut numai cuvinte de laudă la adresa Maestrului.

Ce părere are Mihai Bendeac despre artiștii din România. Nici Mira nu face excepție
Facebook

Mihai Bendeac a învățat să nu mai aibă așteptări de la nimeni

Dacă el este obișnuit să dea totul pentru public, se așteaptă ca și alte categorii profesionale înrudite cu a lui să facă la fel. Nu mare i-a fost mirarea lui Mihai Bendeac când a aflat că mulți „mint poporul cu televizorul”. Aici intervine momentul în care actorul este dezgustat de artiști și are și motive solide pentru a simți asta față de ei.

Mihai Bendeac nu este de acord cu strategia de marketing pe care o abordează mulți artiști. Și anume, aceea de a merge la emisiuni pentru a promova anumite piese sau proiecte, în timp ce fac playback. Lui Bendeac i se pare de-a dreptul penibil asta și o lipsă de respect pentru fanii lor.

Deși nu a dat nume, Mihai Bendeac sigur s-a gândit la mai mulți artiști pe care i-a văzut procedând așa. Tocmai de aceea, nu s-a ferit să-i taxeze.

@diana.blogger #fyp #foryoupage #mihaibendeac #iumor #dianablogger ♬ sunet original – Tik Toker Diana