Reclamă

Otilia Bilionera este o artistă cu o carieră în ascensiune, mai ales peste hotare. Aceasta a concurat la „Survivor România”, iar popularitatea sa pe plan național a crescut. Cu toate astea, cum gestionează ea finanțele și care ar fi fost cea mai mare notă de plată. 

Otilia Bilionera este o persoană darnică atât cu ea însăși cât și cu ceilalți. Cântăreața se bucură de un succes neimaginat, iar banii pentru spectacolele sale îi umplu conturile bancare. Aceasta a recunoscut care a fost cea mai mare notă de plată a sa.

Întrebată la un eveniment monden acest lucru, artista a spus că nu își amintește unde ar fi putut să plătească o sumă uriașă. Se pare că Otilia Bilionera are grijă de finanțele sale, iar când iese undeva, cealaltă persoană se ocupă să plătească. Totuși, a recunoscut că lasă bacșiș și chiar unul generos. La un moment dat, i-a lăsat unui bodyguard 100 de euro.

@video.clipuri1 #otilia #interviu #videoclipuri1 #2022 #bucuresti #otiliabilionera #fy #foryoupage ♬ original sound – videoclipuri1

„Nu știu. Plătită pe mine nu știu și nici pe ce, nu cheltui prea mulți bani, sincer. Sunt foarte calculată și nu m-am gândit niciodată la asta. Poate că niciodată nu am ținut cont la astfel de lucruri, dar las bacșiș. Cel mai mult am lăsat 100 de euro la un bodyguard odată, asta a fost.”

Otilia Bilionera este în proces cu impresarul ei

Otilia Bilionera l-a dat pe impresarul ei, Ionuț Bejinariu în judecată. Bărbatul nu i-a dat artistei toți banii pe  care îi câștigase, așa cum prevedea contractul. Parteneriatul lor a început în urmă cu doi ani și nu a fost unul de succes, mai ales că se văd la tribunal.

„Procesul pentru despăgubiri merge mai departe. Are foarte mulți bani să îmi dea, conform contractului pe care îl aveam. Vorbim de prevederile unui contract pe care l-am avut cu Ionuț Bejinariu, care îmi era impresar, și cu firma pe care o deține el. Trebuia să împărțim încasările din concertele pe care le aveam, din drepturile de difuzare, din YouTube, Spotify etc. în mod egal. 50% eu, 50% el. Am primit, de-a lungul anilor, doar bani de la concerte. Și nici pe aceia toți, din ceea ce am aflat. Vorbim de sute de mii de euro.”, a spus Otilia Bilionera pentru Fanatik.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro