Reclamă

Amalia Enache se bucură de o vacanță relaxantă alături de fiica sa și alți membri ai familiei. Prezentatoarea știrilor a fost întrebată de numeroși internauți motivul pentru care a ales Bulgaria, în locul destinațiilor exotice. 

Amalia Enache are parte de o vacanță extrem de relaxantă și liniștită. Cu toate că le-a arătat fanilor săi cazarea sa și a vorbit despre aspectele importante în alegerea vacanței, câțiva internauți au luat-o la rost. Motivul a fost alegerea destinației. Aceasta este obișnuită cu plajele cu nisip fin și cu apă turcoaz, alături de mulți palmieri. Decizia de a merge în Bulgaria a surprins pe toată lumea.

Prezentatoarea a explicat că în sezonul cald preferă să aleagă destinații cât mai aproape de casă. Dacă își dorește plajă în timpul iernii, este nevoită să meargă în Asia pentru a se bucura de acest lucru. Amalia Enache și-a ales un resort luxos, unde se bucură de multe beneficii, dar și prețul este unul pe măsură.

De ce am ales Bulgaria? M-ați întrebat asta, probabil pentru că vă amintiți imagini cu mine la Rio de Janeiro, Buenos Aires, prin Asia etc. Acelea sunt vacanțele de iarnă. Vara nu am motive sa alerg după soare la capăt de lume, așa că aleg mereu vacanțe la distanțe mici. În pandemie am descoperit cat de în regula este de fapt litoralul bulgăresc și câte opțiuni are, pentru toate gusturile. Eu aleg cele mai liniștite locuri.” , a scris Amalia Enache pe contul său de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Amalia (@amaliaenache)

Amalia Enache nu a dorit să plece cu avionul alături de fiica sa din cauza numeroaselor curse anulate de companiile aeriene. Se bucură de cazarea din Bulgaria, unde drumul a fost de doar patru ore și nu a fost obositor. Pentru mâncare, prezentatoarea a optat pentru „all-inclusive” și este foarte mulțumită, având numeroase preparate din care poate alege.

„Am ajuns din București în 4 ore cu mașina. Vă mărturisesc că m-am ferit de o plecare în vacanță cu Alma cu avionul, de teama zborurilor întârziate sau chiar anulate. Avem nevoie de relaxare și odihnă, nu de stresuri suplimentare.

Ce am găsit aici? Plajă întinsă, răsărituri pentru care merită să te trezești în fiecare zi devreme și un resort premium all inclusive care mi-a schimbat prejudecățile despre all inclusive. Nu ne îmbulzim la mese, sunt 4 restaurante diferite, cu enorm de multe opțiuni de hrană sănătoasă. Nu ne înghesuim nicăieri. Spații de joacă largi, grădini întinse și o priveliște cu mare și dealuri cu păduri, în același timp.”, a încheiat prezentatoarea TV.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro