Reclamă

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au devenit părinți pentru a treia oară în urmă cu o lună. Micuța Lara se integrează în familia lor plină de iubire. Actrița a postat o fotografie cu fiicele sale, precum și un mesaj emoționant. 

Laura Cosoi o sărbătorește pe fiica cea mai mică, Lara, care a împlinit o lună. Surorile sale, Rita și Vera au fost extrem de curioase să o cunoască și acum îi arată toată dragostea de care pot să dea dovadă micuțele. Aceasta a postat o fotografie cu fetițele alături de un mesaj.

Actrița se bucură de minunile sale și este recunoscătoare pentru familia sa frumoasă. Au pregătit și o mică petrecere prin care să o serbeze pe mezina familiei, având un tort și suc de mere, pentru toată lumea. Laura Cosoi se bucură că fetițele lor se înțeleg bine și nu a apărut gelozia între ele.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

„Azi este o lună de când Lara a venit în familia noastră! Este uimitor cat de repede trece timpul, iar noi nu ne mai săturam să ne minunăm de miracolul vieții!
Curtea este plină de copii, este veselie mare, baloane de săpun, joaca cu apa de la furtun, un tort delicios de mere făcut de Rita și de Vera ? pus la rece gata să fie savurat lângă un suc de mere natural! La mulți ani, Lara noastră buna și blânda! Te iubim!”, a fost mesajul postat pe rețelele de socializare.

Cum se descurcă Laura Cosoi cu fiicele sale

Laura Cosoi este o mamă împlinită, având trei fetițe frumoase în grija sa. Aceasta încearcă să le acorde atenție tuturor, dar Lara are cea mai mare nevoie, mai ales în această perioadă. Pentru a nu apărea gelozia între ele, părinții lui Cosmin Curticăpean au venit în ajutor. Ei sau tăticul stau cu Rita și Vera, făcând diverse activități, în timp ce actrița îi dedică timpul său mezinei.

„Îmi aduc aminte că în urma cu câteva luni întrebam mamele cu 3 copii cum se descurcă. Ei bine, acum mi-am făcut o oarecare impresie, deși perioada aceasta de început este puțin mai complicată. Tocmai din acest motiv au venit să ne ajute părinții lui Cosmin, pentru ca eu alăptez la cerere, iar cineva trebuie să stea cu fetele. Bineînțeles, Cosmin e prezent „pe toate fronturile”, dar până ne rodam cu cea mica ne-am gândit ca n-ar strica ajutoare suplimentare.”, a scris Laura Cosoi pe blogul personal.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro