Reclamă

George Simion are planuri mari împreună cu aleasa inimii sale. Cei doi își doresc să facă pasul cel mare și au hotărât să fie pe 27 august în mod tradițional. Liderul AUR este cunoscut de toată țara, dar despre iubita sa nu se cunosc prea multe lucruri. Aceasta are un CV consistent, iar partenerul ei se mândrește cu ea.

George Simion a intrat în atenția publicului după ce a intrat în cursa pentru alegerile europarlamentare ca independent, apoi a ajuns în Senat împreună cu partidul pe care îl conduce. Totodată, îi este cunoscută tuturor lupta sa pentru unificarea Republicii Moldova cu România.

Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Iulia Burcea. Partenera lui George Simion a studiat la Universitatea Ecologică și are un master de Consultanță în afaceri la Facultatea de Administrație și Afaceri, din cadrul Universității din București.

În prezent, ea lucrează la o companie franceză, Ingenico, pe postul de controlor financiar. Firma se ocupă cu producerea aparatelor de plată cu cardul (POS). Totodată, este specializată în tehnologie pentru securizarea tranzacțiilor electronice.

Sursa foto: Social media

George Simion își dorește o nuntă tradițională

George Simion se căsătorește pe 27 august cu aleasa inimii sale. George Simion va avea parte de o nuntă 100% românească, unde se vor juca hore, iar mâncarea va fi una specifică. Acesta a invitat tot poporul român la marele eveniment și este dispus să pună la dispoziția tuturor autocare. Pe lângă aceasta, își dorește ca toți invitații săi să renunțe la hainele de gală și să îmbrace ia populară.

„Mă însor, pe 27 august. Vă invit la nuntă. E într-o sâmbătă. Oficial va invit. În România că eu sunt din poporul român. Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!”, a spus liderul Aur, George Simion.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro