Reclamă

Cucu de la „Noaptea Târziu” și Elena Chiriac au avut o relație pentru scurt timp. După ce au apărut mai multe zvonuri în presă, cântărețul a spus tot ce s-a petrecut între ei.

Pe numele său real, Horațiu Adrian Cuc a fost, pentru scurtă vreme, partenerul Elenei Chiriac. După ce s-a terminat competiția „Survivor România”, artistul a vorbit pe larg despre motivul separării celor doi. Elena Chiriac a ajuns în marea finală a competiției după ce a stat patru luni în condiții grele. Aceasta a câștigat 40.000 de euro și foarte mulți fani pe care îi va avea alături de acum înainte.

Cucu: „E mișto Elena”

 S-a zvonit o vreme despre idila avută între Cucu și concurenta de la „Survivor.” Cântărețul a recunoscut că ei au fost împreună, iar motivul despărțirii a fost distanța. În timp ce Elena era în Londra, Cucu locuia în București. Totodată, au fost persoane care l-au atacat pe artist pentru relația sa și au etichetat-o greșit pe concurentă.

„Cu Elena nu pot să zic că am fost prieten înainte să fie ceva între noi și cumva nici nu s-a terminat prost între noi. (n.r. – Motivul despărțirii) distanța a fost, că ea locuiește în Londra, eu în București și a fost o perioadă mai dificilă, și am zis «Bă, decât să așa, am mai rărit din discuții!». E mișto Elena, dar în același timp suntem oameni și cumva din experiența mea de viață am avut câteva relații, nu foarte multe, dar iau totul ca pe o experiență.

Dacă o să fie vreodată să fim din nou împreună, o să fim, dacă nu, nu! Știi cât hate îmi iau pentru că oamenii știu că a fost ceva între noi? Îmi scriau oamenii «Bă, vezi că asta nu e de nasul tău, nu se uită la tine, că nu ai atâția bani câți au alții!»”, a spus Cucu de la Noaptea Târziu, pentru Cancan.

Sursa foto: Social media

Cucu: „Oamenii o cataloghează pe Elena”

Cucu a mai declarat că multă lume o cataloghează greșit pe Elena Chiriac. Artistul a auzit că fosta concurentă „Survivor” ar urmări doar persoanele cu bani și ar fi pe interes, dar el cunoaște cel mai bine realitatea.

Oamenii o cataloghează pe Elena, ei nu știu cine e Elena, eu știu cine e Elena. Și oamenii cred că e «gold digger-iță» și că urmărește să fie doar cu oameni cu bani, că e frumoasă și că profită de lucrurile astea. Preconcepții! Ea e genul de persoană care dacă vibe-uiește cu cineva, vibe-uiește, dacă nu, nu! Poate să fie cel mai bogat sau cel mai sărac!”, a mai adăugat artistul.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro