Reclamă

Este știrea momentului din lumea showbiz-ului românesc! Bianca Drăguşanu ar fi însărcinată cu Gabi Bădălău, însă vestea nu a picat tocmai bine pentru familia afaceristului. În plus, blondina nu a fost invitată la nunta surorii lui Gabi Bădălău, care a avut loc weekend-ul trecut. 

Bianca Drăguşanu ar urma să aducă pe lume al doilea copil, iar tatăl micuțului este nimeni altul decât Gabi Bădălău. Cu toate că se zvonea că cei doi și-au spus adio, iată că lucrurile stau complet diferit. În vreme ce Bianca și Gabi se bucură pentru minunea din viața lor, familia bărbatului nu este de acord cu relația celor doi.

Bianca Drăgușanu nu este acceptată în familia lui Gabi Bădălău

Mama lui Gabi Bădălău a făcut din nou declarații tăioase la adresa vedetei tv, deși aceasta încearcă din răsputeri să-i intre în grații. Zilele trecute, la nunta surorii afaceristului, Bianca Drăguşanu a fost încă o dată pe buzele tuturor, cu toate că nu a fost invitată la evenimentul grandios. Se pare că mama lui Gabi Bădălău nu ar accepta-o niciodată în familia lor pe Bianca Drăgușanu, indiferent ce ar face ea.

„În familia mea nu vin toate… Gabi nu poate aduce orice femeie în casa noastră. Nu o să fiu de acord niciodată cu relaţia asta”, s-ar fi destăinuit Rodica Bădălău prietenilor, scrie Click!

Blondina, însărcinată pentru a doua oară?

Vedeta de televiziune ar fi deja însărcinată zece săptămâni, după ce s-a chinuit mult timp să rămână gravidă pentru a doua oară. Conform sursei citate mai sus, Bianca ar fi fost de mai multe ori în Turcia, pentru a urma diverse tratamente hormonale.

foto: instagram

Cel care a fost în permanență alături de ea a fost Gabi Bădălău, care și-a dorit enorm încă un copil. Totuși, afaceristul a mărturisit că nu știe nimic de nicio sarcină a Biancăi Drăgușanu.

„Eu știu că, în acest moment, Bianca nu este însărcinată. Mai mult n-am de ce și ce să comentez.”, a declarat Gabi Bădălău, potrivit click.ro.

Mama lui Gabi Bădălău nu vrea ca el să divorțeze de Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu își dorește cu ardoare să redevină o femeie liberă, însă mai are de așteptat! Interpreta a dezvăluit faptul că fostul ei partener nu vrea să-i dea divorțul, pentru că vrea cu orice preț să o țină legată de el. În plus, cea care l-ar fi convins pe Gabi Bădălău să amâne separarea oficială ar fi chiar mama lui, fosta soacră a Claudiei Pătrășcanu.

„El nu a vrut niciodată asta, a și zis mama lui că nu o să primesc divorțul niciodată. Mama lui i-a spus mamei mele că niciodată în viața asta nu o să primesc divorțul de la Gabi. Că Gabi nu are femeie de lăsat. Și, atunci, eu pot să spun că, dacă s-a ajuns cu procesul până aici, e din cauza lui! Repet, dacă el e nefericit, toată lumea trebuie să trăiască la fel, în nefericire. Cum să mă lase el să fiu fericită? Nu-mi dă divorțul!”, a dezvăluit artista.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro