La numai câteva zile după un scandal de proporții, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au reușit să capteze, din nou, toată atenția. De această dată, lucrurile sunt într-o notă mai pozitivă, vorbindu-se despre o posibilă sarcină. Au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată, iar Gabi Bădălu a făcut primele declarații despre subiect.

Se pare că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ar urma să devină părinți, potrivit informaților din presă. S-a speculat că vedeta deja ar fi însărcinată în două luni și a ținut totul ascuns până acum. În timp ce Bianca Drăgușanu a refuzat să comenteze subiectul, Gabi Bădălău a oferit deja primele declarații.

Potrivit lui Gabi Bădălău, zvonurile legate de o sarcină sunt false, iar Bianca Drăgușanu nu ar aștepta un copil. Cu toate acestea, spusele bărbatului sunt contrazise de apropiați ai blondinei.

„Eu știu că, în acest moment, Bianca nu este însărcinată. Mai mult n-am de ce și ce să comentez.”, a declarat Gabi Bădălău, potrivit click.ro.

Gabi Bădălău a rupt tăcerea, după zvonurile legate de presupusa sarcină a Biancăi Drăgușanu! Așteaptă sau nu cei doi un copil
Social media

Bianca Drăgușanu a apelat la inseminare artificiala

Deși Gabi Bădălu a negat sarcina, se pare că persoane din anturajul Biancăi Drăgușanu susțin contrariul. Potrivit spuselor unor apropiați, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ar încerca de ceva timp să devină părinți. Se pare că diva a apelat la inseminare artificiala și după multe tratamente dorința i s-ar fi împlinit. Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată în 10 săptămâni și își dorea să mai aștepte până să dea tuturor vestea cea mare.

„De un an de zile, se chinuie să rămână gravida. Au făcut deja câteva inseminări, dar nu s-au prins. Ea a urmat toate tratamentele specifice cu hormoni, injecții regulate, a trecut printr-o serie de transformări. El a fost cu ea de fiecare dată. Voiau copilul.

Ar fi gravida în zece săptămâni, este o adevărată lovitură pentru familia lui Gabi Bădălău, părinții o exclud din start, nici nu vor să audă”, au declarat apropiați ai cuplului, potrivit sursei citate.