Reclamă

Laurette Atindehou a fost prezentă la emisiunea „Imperiul Leilor”, în ediția din 20 aprilie. Mulatra a căutat finanțare pentru afacerea sa, însă investitorii nu au fost impresionați de business-ul ei. Mai mult de atât, unul dintre ei a afirmat, scurt și răspicat, că vedeta nu are ce să caute la emisiune, ținând cont că este capabilă să se descurce singură. Cum a reacționat?! 

„Astăzi, în fața leilor, voi fi regina africană. Iar asta înseamnă o femeie puternică, fertilitate, exotism, pasiune. Sper să-mi găsesc și leul în seara asta. Am venit la Imperiul Leilor pentru că-mi doresc ca regina africană să aibă un partener pe măsură, cu care ar putea să meargă pe un drum spre succes și să poată face un milion de euro în doi trei ani”, a fost discursul prezentat de Laurette, la PRO TV.

De ce a mers, de fapt, Laurette la „Imperiul Leilor”

Din nefericire, mesajul transmis de mulatră nu a fost tocmai pe placul juraților. Deși a încercat să obțină o finanțare de 50.000 de euro, promițând în schimb un procent de 20% din afacerea sa, Laurette nu a reușit să convingă niciunul dintre cei cinci investitori.

„Ești un personaj fenomenal! Chiar prea exotic pentru mine. Dacă mă duc la nevasta mea acasă să-i spun că sunt partener cu Laurette, o să-mi iau o cameră la hotel și atunci prefer vorba lui Dan Șucu: să stau acasă. Dar cred că ai o idee foarte bună!”, i-a spus Dragoș Petrescu, unul dintre jurații de la „Imperiul Leilor”.

foto: captură PRO TV

După declarațiile tăioase din partea lui Dragoș Petrescu, Laurette Atindehou a mărturisit că nu este dezamăgită de experiența sa la „Imperiul Leilor”. Ea a precizat că scopul său nu a fost să-i convingă pe jurați să-i dea urgent bani.

„Eu nu am mers la emisiunea de la PRO TV neapărat pentru bani. Să fie clar pentru toată lumea. Eu nu am nevoie de bani. Am deja o afacere, care durează de mai bine de un an și care funcționează și-mi aduce un venit constant lunar. Am dorit să particip la show ca să-mi demonstrez că pot face față unei întâlniri cu oameni de afaceri mult mai cunoscuți ca mine în domeniu”, a declarat ea pentru impact.ro. 

Laurette nu este supărată pe Dragoș Petrescu

Laurette Atindehou a menționat că nu-i reproșează nimic lui Dragoș Petrescu, deși a fost cel care a criticat-o extrem de dur.

„Nu am nimănui nimic de reproșat. Toții jurații au fost drăguți cu mine. Poate cel mai drăguț a fost doctorul Wargha Enayati, fondatorul reţelei medicale private. În ceea ce privește alte observații și în primul rând chestiunea legată de prezența mea în emisiune, nu pot spune decât că am ajuns acolo fiindcă mi-am dorit asta. Iar în al doilea rând, fac parte din categoria oamenilor care, dacă sunt cumva dați afară din casă, revin în același loc pe geam! Sunt o fire ambițioasă și veți vedea că știu ce fac și pe viitor!”, a mai completat Laurette.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro