Reclamă

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a decis să dea cărțile pe față și a vorbit deschis despre relația pe care o are acum cu Liliana Ștefan, femeia care i-a stat alături în ultimele două decenii, și care i-a dăruit trei copii. Artistul și textiera nu au fost căsătoriți. 

1. Dan Bittman nu a rămas în relații bune cu mama băieților săi

Interpretul, în vârstă de 59 de ani, și Liliana Ștefan au avut o relație de lungă durată și toată lumea credea că cei doi se vor căsători. Din păcate, aceștia au ajuns la separare. Băieții lor, Alex, Patrick și Mark, au rămas în grija mamei lor.

În cadrul podcastului ‘Fără Filtre’, Dan Bittman a vorbit deschis despre Liliana Ștefan, afirmând cu regret că nu au rămas în relații bune după ce s-au despărțit. Dan Bittman a dezvăluit că se simte vinovat că au pus punct relației. Deși au fost 25 de ani împreună, Liliana Ștefan a refuzat categoric să mai comunice cu solistul. Dan Bittman și-ar fi dorit să rămână în relații bune, de dragul celor trei copii pe care îi au.

foto: captură video

2. Solistul ar vrea să se împace cu fosta parteneră

Mai mult de atât, artistul trupei Holograf a mărturisit că i-a lăsat Lilianei Ștefan mai multe bunuri, pentru a nu avea dificultăți din punct de vedere financiar.

„Din păcate, nu sunt bine cu Liliana, în sensul că ea a închis toate căile de comunicare. Eu o înțeleg, are toate motivele să o facă, voiam doar să rămân într-o relație mai bună decât sunt acum cu ea, pentru copii. Asta-i tot! Ni-i împărțim, vin vreo trei zile la mine, restul la ea. I-am lăsat ei toate casele ca să nu aibă nicio problemă materială”, a declarat Dan Bittman, la podcast.

”Eu sunt bine, nu am nicio problemă! Însă, îmi pare rău pentru copii, pentru că avem un sistem de comunicare mai dificil. Asta-i singura chestie care mă deranjează! Sper să-i treacă, pentru că eu nu țin supărarea! Nu spun că ea mi-a făcut rău, mi-a făcut chiar foarte bine!”, a mai completat solistul trupei Holograf.

foto: arhivă personală

3. I-a lăsat toată averea Lilianei Ștefan

Într-un interviu acordat lui Denise Rifai, Dan Bittman a povestit că averile nu l-au interesat niciodată, din acest motiv i-a cedat Lilianei Ștefan toată bunurile de valoare.

„Sunt un om foarte sărac. Am lăsat tot. Tot. I-am lăsat tot Lilianei când am plecat și am plecat. Nu am nevoie de nimic, pentru că zidurile nu înseamnă nimic. Eu cu ea am avut un proiect, a durat 29 de ani sau cât a fost. Toată dragostea, toți copiii și tot ce a fost s-a întâmplat acolo, iar eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile. Apartamente, case, tot, tot, tot, am lăsat și am plecat”, a spus el la emisiunea ’40 de întrebări cu Denise Rifai’.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro