Solistul de la Holograf trăiește într-un triunghi amoros. Acesta a avut o relație cu Liliana Ștefan care s-a încheiat dupa 25 de ani, când artistului i s-au aprins câlcâiele după Andreea Ilie. În prezent, Dan Bittman nu știe pe cine să aleagă și pare că le-ar vrea pe ambele femei în viața sa.

Viața lui Dan Bittman este un triunghi amoros în care este implicat alături de fosta iubită cu care a fost împreună 25 de ani și mezzosoprana Andreea Ilie. Artistul ar dori să se împace cu mezzosoprana, care i-a frânt inima în trecut, dar își dorește să continue și cu Liliana Ștefan, fiind mama copiilor lui. Liliana consideră că nu mai este cale de întoarcere în relație.

„Dan e disperat să se împace cu Liliana! Cu toate astea, spune că și-ar dori-o și pe Andreea înapoi. Acum e singură, după despărțirea de Bobby Păunescu. Și, cu toate acestea, el se vede și cu alte femei. Cine să-l mai înțeleagă?!”, a declarat un apropiat al artistului pentru Cancan.

Liliana Ștefan l-a dat uitării pe Dan Bittman și se dedică carierei. Umează cursurile Facultății de Psihologie și se dedică terapiilor alternative și complementare. Se ocupă cu mai multe programe de terapie folosindu-se de soluții  holistice. Reușește să ajute foarte mulți oameni în tratarea afecțiunilor fizice și psiho-emoționale.

Social Media

Dan Bittman blocat pe rețelele de socializare de Liliana

Se pare că Dan Bittman și fosta sa iubita, Liliana Ștefan nu ar mai avea o relație deloc bună. Se presupune că fosta sa parteneră l-ar fi blocat pe toate rețelele de socializare, pentru că a dezamăgit-o.

„Liliana a fost extrem de dezamăgită de faptul că el s-a îndrăgostit de o femeie care seamănă foarte mult cu ea, numai că este mult mai tânără. Așa de supărată a fost că nu numai că nu îi mai da like-uri pe Instagram și Facebook, dar se pare că nu mai sunt prieteni pe conturile de socializare și chiar l-a blocat pe Bittman peste tot”, a dezvăluit o sursă pentru Cancan.