Reclamă

În urmă cu o zi, fanii emisiunii „Mireasa” au aflat că Simona Gherghe, prezentatoarea show-ului matrimonial de la Antena 1, va lipsi toată săptămâna de pe micile ecrane, după ce s-a infectat cu COVID-19. Drept urmare, locul ei a fost luat de Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii „Mireasa – capriciile iubirii”, difuzată pe postul de televiziune Antena Stars.

Marți, 15 februarie, Gabriela Cristea s-a aflat în livingul casei „Mireasa” și le-a transmis tututor că Simona Gherghe se va reîntoarce la tv, după ce va ieși din izolare.

Gabriela Cristea, în contradictoriu cu o concurentă din casa „Mireasa”

Inițial, la începutul show-ului, Gabriela Cristea a avut o stare de spirit bună, însă lucrurile s-au mai schimbat pe parcurs. Prezentatoarea tv a fost enervată la culme de o concurentă din casa „Mireasa”. Dar ce s-a întâmplat, de fapt?

foto: captură Antena 1

Doamna Dana, cea care a fost desemnată Mama Săptămânii, a luat-o la rost pe Giovana, după ce tânăra a încălcat regulamentul casei: dormitul în timpul zilei.

Mama lui Leo a încercat în zadar să o trezească pe Giovana, iubita lui Sese, iar de aici a izbucnit un întreg scandal. După ce s-a trezit din somnul de frumusețe, tânăra a tunat și fulgerat.

Giovana nu a avut rețineri să arunce săgeți otrăvitoare la adresa doamnei Dana, dar și a altor concurente din casa „Mireasa”. Tânăra s-a confesat iubitului ei, Sese.

„Nu suport niciun om din casa asta! Ce vrei să fac mai mult? Asta sunt, nu-mi pasă de restul”, i-a spus Giovana lui Sese.

foto: captură Antena 1

Întrebată de Gabriela Cristea de ce nu îi suportă pe ceilalți concurenți din casă, Giovana a ezitat să răspundă, enervând-o pe vedeta tv.

„Nu cred că oamenii ăștia sunt atât de răi, aș vrea să știu de ce nu îi suporți. Care este problema, la ei sau la tine? Ai vorbit despre satana. Să spui așa ceva cuiva”, a spus Gabriela Cristea.

Giovana nu a dorit să-i răspundă Gabrielei Cristea

„Nu trebuie să facă nimic. Nu vreau să comentez. O fi la mine problema. Nu-i suport, pentru că nu-i suport.”, a fost răspunsul tinerei.

„Mi se pare că mă iei peste picior. Eu te întreb ceva și tu îmi răspunzi…”, a mai completat Gabriela Cristea, indignată de atitudinea Giovanei.

Ulterior, Giovana a explicat că nu suportă anumite persoane din casa „Mireasa”, printre care Alexandra, Nora, Larisa și doamna Dana.

„Eu nu am o problemă cu băieții din casă. Pur și simplu, când mă uit la ele, sunt niște persoane rele. Comentează fără rost, bârfesc.”, a mai adăugat concurenta de la „Mireasa”.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro