Gabriela Cristea, îndrăgita prezentatoare Tv se confruntă cu câteva probleme de sănătate, după ce a suferit un accident. Vedeta a plecat în vacanță împreună cu soțul său și fiicele lor, iar acolo s-a întâmplat nefericitul eveniment.

Gabriela a plecat împreună cu familia în vacanță, în afara țării. Acolo, vedeta ar fi suferit răni grave la picior.

Cum s-a accidentat Gabriela Cristea

Pe 9 ianuarie, vedeta împreună cu familia sa au decis să-și petreacă vacanța în afara țării.  A fost prima dată când aceștia au călătorit cu avionul în străinătate, de când a început pandemia. Prezentatoarea și familia ei au fost bucuroși că se vor relaxa și se vor distra împreună, însă lucrurile nu aveau să stea chiar așa. Se pare că vedeta s-a accidentat destul de grav la picior în urma unei căzături.

Gabriela și familia ei hotărâseră să meargă la mall. Aceasta a optat pentru o ținută elegantă pe care a asortat-o cu o pereche de tocuri înalte. Lucru care s-a dovedit a fi extrem de dezavantajos pentru frumoasa brunetă. Astfel, moderatoarea s-a ales cu o căzătură pe cinste după ce tocul i-a alunecat pe podea. Observând situația, oamenii s-au oferit s-o ajute pe divă, iar soțul ei i-a sărit imediat în ajutor.

Gabriela Cristea, momente de coșmar. Vedeta s-a accidentat la picior în timp ce se afla în vacanță
social media

Ce a mărturisit Gabriela Cristea după accidentul suferit

Vedeta a fost invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, acolo unde a povestit toată întâmplarea. Prezentatoarea urmează acum un tratament și ia pastile antiinflamatorii, deoarece piciorul i s-a umflat considerabil. De asemenea, bruneta a mai spus că s-a ales cu niște vânătăi zdravene și o întindere de ligament.

„Am căzut foarte nașpa în vacanță. Îmi făcusem un butuc de picior. Nu vreți sa știți cum am căzut. Aveam o pereche de pantofi de fiță care alunecau foarte tare că erau din piele. S-au strâns vreo 10 persoane când am căzut. Am o întindere de ligament. Am fost vânată pe picior, inclusiv pe degete.” , a povestit Gabriela în emisiunea lui Capatos.