Reclamă

Imperiul Leilor a debutat miercuri seară, 9 februarie, la PRO TV, cu al treilea sezon. Fanii emisiunii au avut parte de o mare bucurie. Andreea Marin a fost prezentă în cadrul show-ului. Fosta Zână a Surprizelor a venit special pentru a susține o concurentă, care s-a înscris cu afacerea ei. Mai mult de atât, Andreea Marin i-a oferit un cadou incredibil Wargha Enayati, unul dintre cei cinci ‘lei’. 

Andreea Marin a fost prezentă în platoul emisiunii Imperiul Leilor

Cei cinci investitori au fost uimiți să o vadă pe Andreea Marin la Imperiul Leilor. Vedeta a mărturisit că a venit să-și susțină prietena, pe Nadia Vișan, care le-a cerut celor cinci ‘lei’ o finanțare într-un business cu bijuterii cu stocare inteligentă.

„Dintotdeauna mi-am dorit să aduc bucurie în viața oamenilor și îmi doream să ajung la sufletele lor. Aceste bijuterii sunt mai mult decât un brand, sunt o punte invizibilă care se creează între oameni. Vă invit să vedeți cum arată arta îmbinată cu tehnologia! E o creație proprie, realizată pentru prima dată în lume., a mărturisit Nadia Vișan, la Imperiul Leilor.

foto: captură PRO TV

La scurt timp după discursul tinerei, Andreea Marin a pășit în platoul emisiunii de la PRO TV, pentru a susține ideea de afacere a amicei sale. În plus, vedeta i-a adus un cadou investitorului Dr. Wargha Enayati.

 „Aveți aici o inimă formată din mii de inimi pe care le-ați salvat de-a lungul vieții dumneavoastră!”, a spus Andreea Marin, spre uimirea tuturor.

Andreea Marin a trecut printr-o depresie

Andreea Marin a precizat că a suferit de depresie din cauza unui supliment alimentar natural pe care l-a luat fără prescripția medicului. A luat acest medicament, doar în speranța că avea să mai scadă din greutate. Din cauza acestuia a avut, ulterior, numai probleme grave.

„A fost o depresie care da, m-a dus chiar în ragul suicidului. Au fost luni de zile şi a fost cumplit. A fost un efect secundar al unui medicament luat fără indicaie, e fpt era un supliment, nici măcar un medicament, găsit pe intrnet.

Era un supliment 100% natural dedicat pierderii în greutate. Am luat acea băutură şi am avut chiar eu parte de efecte secundare. Un efect secundar a fost o afecţiune pe care nu am putut-o vindeca decât luând nişte pastile, era o acnee foarte puternică. Avea şi un alt efect secundar, depresia. L-am luat şi pe acela! Depresia este o boală care-ţi întunecă mintea, nu mai gândeşti corect.

Vrei să pui capăt acelei suferinţe. Eu sunt un om energic, optimist, nu mAş fi gândit niciodată în sensul acesta. Lipsa somnului te duce la decizii greşite. O tristeţe adâncă şi o furtună interioară, nu mai eşti omul ce ştii că eşti. Această problemă nu trece de la sine. Eu am recunoscut anumite simptome.

Aşa am ajuns la psiholog. Refuzam să cred asta. Au existat oameni care comentau. Zâmbetul nu mai era zâmbetul meu, nu mai simţeam entuziasm.”, a declarat Andreea Marin pentru Antena Stars.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro