Celebra Andreea Marin a fost îndrăgostită în secret de un mare cântăreț. Diva a vorbit, de curând, despre mai multe aspecte mai puțin cunoscute despre ea, incluzând aici și viața sentimentală.

Publicul larg îi cunoaște toți foștii parteneri de viața, dar, totuși, puțini sunt cei care știu că Andreea Marin a fost îndrăgostită în secret de un mare artist internațional pe care la un moment dat l-a avut și invitat în emisiune.

Andreea Marin a fost îndrăgostită în secret de un mare cântăreț. Despre cine este vorba

Întrebată în cadrul emisiunii Teo Show de la Kanal D care numele invitatului față de care ai simțit atracție fizică, Andreea Marin a dezvăluit că a fost îndrăgostită de celebrul Toto Cutugno.

„Eu am simțit atracția cu mult timp să calce el în platoul meu. Eram copil. I-am și scris în îndepărtata Italie. Toto Cutugno. Nu mi-a răspuns.

Tare îmi plăcea. Eram îndrăgostită. M-am chinuit să-i scriu o scrisoare minunată și nu mi-a răspuns niciodată. Peste ani l-am avut ca invitat, în studioul «Surprizelor» și i-am spus. Era un om frumos și e un om frumos”, a mărturisit Andreea Marin.

Andreea Marin a fost îndrăgostită în secret de un mare cântăreț. Despre cine este vorba: „Eu am simțit atracția...”
Facebook

Andreea Marin, ironizată în trecut de Iulia Albu

În cadrul aceleași emisiuni, Andreea Marin a dezvăluit că în trecut Iulia Albu a avut o tentativă să o ironizeze, dar din păcate pentru designerul de modă, tentativa ei a eșuat lamentabil.

„Câți n-au încercat. Asta cu deranjatul la mine… sunt trecută prin de toate și mai puțin mă deranjează. Sunt foarte bine antrenată.

Știi cum depășești treaba asta? Știi cine ești, pe ce te bazezi și nu te interesează ce spun alții. (…) Doamna cu găina, Iulia Albu.

Nu mai țin minte exact cine a încercat ironia, doamna sau găina, dar a încercat-o. Nu i-a ieșit, nu a avut prea mult haz. Acesta e răspunsul. E o modă să încerci să te agăți de cei de care ești sigură că nu îți dau răspunsul înapoi. E comod”, a mai declarat Andreea Marin.