Reclamă

Marți seară, 18 ianuarie, Liviu Mihalca, unul dintre concurenții din echipa Războinicilor, a făcut un anunț șocant. Dansatorul profesionist a ales să părăsească competiția ‘Survivor România’. Daniel Pavel a anunțat că tânărul a fost descalificat și se va întoarce în România. 

1. Liviu Mihalca, primul concurent descalificat de la ”Survivor România”

Liviu Mihalca, în vârstă de 22 de ani, a anunțat înainte de jocul pentru recompensă că a ales să plece din competiție. Acesta a mărturisit cu sinceritate că nu este pregătit să reziste pe viitor în concurs.

Concurentul din echipa Războinicilor a ținut un discurs emoționant, care s-a lăsat cu lacrimi din partea colegilor săi. Liviu Mihalca a mărturisit că accidentarea de la deget l-a făcut să părăsească emisiunea de la PRO TV.

2. De ce a părăsit competiția

În primele două ediții ‘Survivor România’, Războinicul a adus puncte echipei sale. Din nefericire, el a precizat că nu vrea să își tragă echipa în jos, ci preferă să se retragă din concurs.

„Consider că pentru mine și pentru toată lumea sănătatea fizică și psihică e primordială. Consider că în echipa asta noi ne-am format ca și un pumn de la început. Iar acest pumn are mai multe degete. Dacă un deget se rupe trebuie pansat.

Consider că acel deget am fost eu și cel mai bun pansament pentru mine ar fi înlocuirea mea sau părăsirea concursului”, a spus Liviu Mihalca, înainte de a părăsi Survivor România 2022.

foto: captură PRO TV

3. Cine a fost războinicul Liviu Mihalca, de la „Survivor România”

Este din Baia Mare și are 22 de ani. Este pasionat de dansul popular, dar a dorit să-și testeze limitele în reality show-ul din Republica Dominicană. La bază este dansator profesionist și are un public larg care îl apreciază. Împărtășea cu internauții din social media imagini și filmulețe din cadrul diverselor concursuri , spectacole sau antrenamente de-ale sale.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro