Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit în vara aceasta, iar relația dintre ei merge mai bine ca niciodată.

Dacă pe plan muzical au mai colaborat, cei doi au decis să își lanseze și o afacere la comun. Deși nu sunt singurii cu ideea asta, Cleopatra Stratan este sigură că va da lovitura cu business-ul ei.

Cleopatra Stratan și soțul ei sunt puși pe fapte mari. Cei doi au decis că este timpul să crească finanțele familiei și deja au prima idee de business. Artista de peste Prut este foarte des întrebată de unde își cumpăra hainele și cum își alcătuiește outfit-uri. Având în vedere că este un model pentru mii de urmăritoare, Cleopatra Stratan a decis să își lanseze propria colecție de haine. Fata lui Pavel Stratan nu va fi singură în acest business, ci va colabora cu soțul ei.

Cleopatra Stratan și soțul ei sunt puși pe fapte mari. Cei doi au decis că este timpul să crească finanțele familiei
Pro FM

Ce aduce nou pe piață Cleopatra Stratan?

Cei doi își plănuiseră ca de sărbători să dea startul site-ului, dar au decis să mai amâne marea lansare. Totuși, artista a dat din casă câteva detalii și le-a spus fanilor la ce să se aștepte. Cleopatra Stratan simte că va avea succes cu business-ul lor de familie. Soția lui Edward Sanda a garantat că fanii vor avea de unde să aleagă piese vestimentare, mai ales că prima colecție se va adresa tuturor categoriilor de vârstă.

„Momentan nu vrem să oferim foarte multe detalii. Este primul nostru proiect din carieră, prima noastră afacere. O să ia naştere după Sărbători, cel mai probabil anul viitor.   Noi am preconizat că vom lansa afacerea în primăvară. Sperăm tare mult ca lucrurile să decurgă bine și să se concretizeze mai rapid. De aceea vrem să pregătim publicul. Să îi anunţăm de ceea ce vrem să facem. O să venim cu o colecţie proprie de haine. Sperăm să se regăsească mulţi tineri şi nu doar. E o colecţie pentru orice vârsta. Ne dorim să se identifice, să le placă şi să vrea să poarte stilul nostru.”, a declarat Cleopatra Stratan în emisiunea „La Măruță”.