Aceasta poate fi o perioadă complicată pentru unele semne zodiacale. Aceștia vor dori să încheie luna februarie cât mai repede posibil.

Descoperă semnele care vor fi afectate de acest tranzit în luna februarie. Odată cu această mișcare cosmică, ei ar putea trăi momente neplăcute și s-ar putea confrunta cu trădarea.

Ce semne zodiacale vor fi afectate negativ în luna februarie?

Potrivit astrelor, Saturn în Vărsător va avea un impact asupra acestor semne zodiacale. Ei vor trebui să se confrunte cu o realitate care îi va face nefericiți.

Sursa: Social media

Gemeni

Gemenii vor trece printr-o perioadă destul de dificilă odată cu tranzitul lui Saturn în Vărsător.  Le va fi greu să renunțe și să accepte anumite schimbări în viața lor. În plus, Gemenii se vor simți devastați din cauza unei trădări neașteptate. Vor fi în defensivă și singuri. Acest lucru va avea un impact destul de semnificativ asupra sănătății lor mintale și este posibil să aibă nevoie de o pauză.

În mod firesc, aceștia se vor adresa prietenilor apropiați care îi pot ajuta să treacă peste această perioadă dificilă.

Scorpion

Scorpionii vor încerca din răsputeri să fie o versiune mai bună a lor în această lună februarie. Ei vor încerca să fie buni și grijulii, dar eforturile lor vor fi în zadar. Pot apărea conflicte cu persoanele apropiate. Este recomandat ca nativii acestui semn de Apă să nu se lase copleșiți de emoții și să încerce să fie mai degrabă raționali în abordarea acestei situații conflictuale.

Rac

Cei din Rac se vor simți foarte obosiți în timpul acestui tranzit al lui Saturn în Vărsător. Într-adevăr, februarie ar putea fi o lună foarte intensă din punct de vedere emoțional și ar putea fi mai agresivi și mai nervoși decât de obicei.

Cei din Rac trebuie să învețe să-și gestioneze emoțiile. În plus, se pot răzbuna pe cineva apropiat din cauza sensibilității lor extreme, ceea ce nu este pe placul celor din jur.