Nu toate zodiile vor avea parte de lucruri bune  în ianuarie. În timp ce unii vor începe un capitol înfloritor din viața lor, alții vor avea încă probleme de rezolvat.

Rac

Semnul Racului este primul semn dintre zodiile  care au de suferit de pe urma planetelor retrograde. Acest semn zodiacal hipersensibil ar putea într-adevăr să sufere o trădare din partea unei persoane dragi în prima lună a anului. Această descoperire poate genera astfel o mare dezamăgire și poate duce la o durere profundă.

Conflictele pot apărea, de asemenea, la locul de muncă. Persoanele toxice pot fi cauza neînțelegerilor cu foștii colegi. Pentru a face față acestei situații, Racul ar trebui să-și păstreze calmul și să nu cedeze impulsivității.

Sursa: Colaj Substantial

Săgetător

Săgetătorul este, de asemenea, unul dintre cei ghinioniști în luna ianuarie. Deși au avut perioade pozitive în 2022, acest semn de Foc pare să înceapă noul an într-o notă negativă. Aceștia pot întâmpina dificultăți în sfera profesională.

Un eșec profesional sau o schimbare neașteptată de poziție ar putea să le dea peste cap toate planurile. Pentru a face față acestei situații, este posibil ca acest nativ să ia decizii pripite. Aceasta include împrumuturi și cheltuieli excesive. ÎPe de altă parte, acest semn de Foc ar putea avea probleme și în relația sa amoroasă. Unele tensiuni vor face parte din viața sa de zi cu zi și vor agrava discuțiile cu partenerul său.

Pești

În fine, Peștii vor avea, de asemenea, o lună ianuarie complicată. Într-adevăr, unii oameni rău intenționați de la locul de muncă ar putea sta în cale. Această presiune și supărare le-ar putea afecta performanța sau ar putea duce la o evaluare inadecvată a competențelor lor.

Șefii săi ar putea chiar să facă observații în acest sens sau să-i ceară explicații. Totuși, acest semn de Apă poate conta pe sprijinul unui membru al familiei sau al unui coleg pentru a-l ajuta să depășească această criză. Datorită energiilor lor binevoitoare, ei sunt capabili să își stabilească noi obiective și să își vadă altfel viitorul.