Horoscop pentru zodia Berbec

Nativii în zodia berbec sunt maeștri la minciuni. Este lucru mare dacă trece o zi fără să fi spus o minciună, oricât de nevinovată ar fi ea. De cele mai multe ori, acești nativi apelează la minciuni pentru a scăpa de responsabilități sau pentru a ieși basma curată dintr-o situație. Dorința de a ieși în evidență reprezintă un alt motiv pentru care berbecii ajung să spună minciuni.

Horoscop pentru zodia Rac

Nativii în zodia rac sunt deosebiți față de celelalte zodii în sensul că sunt maeștri la minciuni. Poveștile lor pot fi atât de interesante și captivante încât nici nu-ți trece prin cap vreo secundă că ceva este putred la mijloc.

Horoscop pentru zodia Fecioară

Am putea spune că nativii în zodia fecioară se află în top 3 cele mai mincinoase zodii. Nu este de mirare faptul că de cele mai multe ori ajung exact acolo unde își doresc, pentru că știu foarte bine cum să împacheteze un adevăr astfel încât să-l distorsioneze și să creeze, de fapt, o minciună gogonată care să fie numai și numai în favoarea lor.

Horoscop pentru zodia Balanță

Dacă până acum zodiile enumerate apelează adesea la minciună doar pentru a ieși ei în avantaj în fața celor din jur, nativii în zodia balanță se află la polul opus. Este adevărat faptul că apelează adesea la a spune lucruri neadevărate, însă în spatele lor se pot ascunde chiar gesturi nobile, poate pentru a evita o problemă catastrofală sau pentru a scoate pe cineva din buclul. În acest caz, scopul scuză mijloacele.

Zodiile și minciuna. Care sunt cele mai mincinoase zodii

Horocop pentru zodia Capricorn

Nativii în zodia capricorn au un talent aparte și nu putem să nu remarcăm faptul că spun adevărul în glumă fără ca nimeni să-și dea seama și spun minciunile într-un mod serios, iar toată lumea le crede fără să pună la îndoială măcar vreo secundă spusele lor.