Berbec

Berbecul este, în anumite situații, prințul „Grinchilor” tuturor zodiilor care urăsc Crăciunul! Motivele sunt foarte simple și reprezintă rezultatul unei personalități independente, căreia nu îi plac absolut deloc constrângerile sau angajamentele.

Fiindcă fix așa percepe un Berbec Crăciunul: un angajament inutil care ocupă multe zile pe care le-ar putea exploata într-un mod cu totul diferit (și mult mai distractiv). Care este Crăciunul ideal pentru nativii în zodia berbec? Mai mult decât prânzul obișnuit cu persoanele care fac parte din familie ar trebui să fie o petrecere surprinzătoare, poate într-o locație neobișnuită sau nouă, undeva în afara țării, cât mai departe de casă. Berbecul nu este adeptul clișeelor și s-ar plictisi de moarte în acest caz!

Săgetător

Poate că ți se va părea puțin ciudat să-l găsești pe nativul în săgetător printre „Grinchii” zodiacului, dar și el se încadrează pe deplin în această listă. Oamenii născuți sub acest semn zodiacal sunt, în general, fericiți, entuziasmați și trăiesc fără să-și facă prea multe probleme. Discursul se schimbă, însă, când se apropie sezonul sărbătorilor, care trăiesc cu un pic de disconfort.

Săgetătorul nu „urăște” Crăciunul în sine, mai degrabă îi displace prezența atâtor rude și prieteni în același timp. Crăciunul lui ideal este alături de câțiva prieteni apropiați, fără zgomot și într-o liniște totală, cu multe colinde și muzică clasică.

social media

Vărsător

Vărsătorul nu este un Grinch adevărat sau, mai degrabă, nu este un semn zodiacal morocănos care urăște sentimentele frumoase. Se entuziasmează și trăiește pe deplin emoțiile, chiar și în timpul sărbătorilor de Crăciun care, după cum știm cu toții, este o perioadă a anului plină de bunătate și compasiune. Cu toate acestea, există o parte a personalității unui vărsător care îl împinge să caute singurătatea mai degrabă.

Vărsătorii nu trăiesc bine într-un mediu în care se află multe persoane, pentru că nu își pot exterioriza cu ușurință sentimentele. În altfel de condiții acumulează o cantitate cu adevărat incredibilă de stres! Să spunem doar că un Crăciun ideal pentru un vărsător nu include prânzurile mari în familie.