Deseori se spune că vara este anotimpul ideal pentru poveștile noi de amor, pentru fluturi în stomac și senzații memorabile. Ei bine, nu întotdeauna este așa. Unii nativi se află total la polul opus de aceste trăiri, având parte mai mult de suferință și lacrimi. Câteva dintre zodii fie se despart până la finalul verii, fie trec prin certuri, despărțiri și împăcări in toată perioada. Printre acestea se numără:

Capricorn

Chiar dacă iubesc liniștea în relație, nativii acestei zodii nu pot niciodată să nu își apostrofeze partenerii. Aceștia nu pot  să tolereze prea multe, iar în replică, sunt extrem de acizi cu cei pe care îi iubesc. Bineînțeles că acest gen de comportament va avea și repercursiuni. Nici măcar în vacanță, Capricornii nu se relaxează în adevăratul sens. Dacă vor pleca alături de persoana iubită într-o călătorie, cu siguranță aceasta va fi presărată cu supărări.

Berbec

Perfecționiști din fire, acestor nativi nu le pasă dacă rănesc cu atitudinea lor. Nu ezită niciodată sa îi spună persoanei iubite verde în față ceea ce cred. Nu de puține ori monologurile lor se termină cu crize de isterie. Acești nativi vor avea parte în această vară de o despărțire. Chiar dacă vor fi tentați să mai salveze ceva cel mai indicat ar fi să ia provocările vieții așa cum vin.

Cu siguranță, totul a fost o lecție de care trebuie să ții cont de acum încolo. Cei născuți în zodia Berbec vor învăța că totul are o limită de respect pentru cel care i-a rămas alături mereu.

Vărsător

Până de curând se visau la altar alături de persoana dragă, însă după acest sezon, vor conștientiza multe. Din dorința de a fi mult prea deschiși cu cei din jur, Vărsătorii vor fi trădați. Desi ar fi băgat mâna în foc pentru persoana iubită, o astfel de experiență îi va învăța multe despre viață.