Sărbătorile de iarnă fac partea din cea mai frumoasă perioadă pentru majoritatea oamenilor. Însă, uneori astrele pur și simplu nu sunt de partea noastră. Din păcate, Moș Crăciun mai lasă din când în când și bilețele de despărțire, nu doar cadouri. Zodiile care vor divorța de Crăciun ar trebui să se gândească rapid la o dorință de revelion…sau o răzbunare. 

Căsătoria este una dintre cele mai mari aventuri în care se pot avânta doi oameni într-o viață. Chiar dacă toate încep cu luna de miere, uneori se termină mai repede decât te-ai aștepta. Nu există o modalitate sigură de a spune când se va termina o relație.

Dar astrologia ne poate oferi câteva indicii despre ce nativi pot renunța la mariaj în cele mai neașteptate momente, cum ar fi…Crăciunul. Iată care sunt zodiile cel mai probabil să divorțeze de sărbători.

1. Zodiile care vor divorța înainte de Crăciun

Impulsive, dornice de aventură sau prea dezechilibrate sentimental, ele sunt cele 4 zodii cu cele mai mari șanse de divorț. Când li s-a pus capac, au ieșit pe ușă și nu se vor mai întoarce niciodată. Că doar nu e degeaba vorba aia „An nou, personalitate nouă”. Aceste zodii își ghidează toată viața după acest principiu și se vor descotorosi de partener în timp ce cântă colinde.

2. Capricornul

Capricornii au o mulțime de calități minunate care ajută într-o relație. Însă, chiar dacă sunt cunoscuți pentru inteligența și onestitatea lor, nu trebuie trecut cu vederea faptul că le pasă de ei înșiși mai mult decât oricine. Acest semn nu are răbdare zile în șir și are o toleranță scăzută pentru oricine nu vede lucrurile în felul lor. Astfel, dacă ai devenit o amenințare oricât de mică pentru fericirea lor, de Crăciun sau de ziua ta, nu contează, îți va da papucii. Dacă nu o fac, lucrurile ar putea lua o întorsătură și mai dezastruoasă.

Zodiile care vor divorța înainte de Crăciun. Sărbătorile nu vor mai fi la fel pentru ele
Pixabay

3. Vărsător

Independenți și fugari sunt două trăsături copleșitoare ale partenerilor Vărsător. Niciuna dintre ele nu face o căsnicie puternică. Sigur, această trăsătură face din el un prieten grozav și distractiv. Dar ca partener poate fi puțin obositor. O căsătorie reprezintă unirea a doi oameni, iar compromisul trebuie să aibă loc pentru o căsnicie puternică și de succes. Însă compromisul pe care îl vor face Vărsătorii este ca în loc de sărutul cu tine de sub vâsc, să se sărute cu un vin într-o țară străină. Verigheta? Au amanetat-o pentru biletul de avion.

Zodiile care vor divorța înainte de Crăciun. Sărbătorile nu vor mai fi la fel pentru ele
Pixabay

4. Berbec

Curios, pasional și iubitor, un partener Berbec este destul de grozav. Această dragoste poate dura o viață întreagă, atâta timp cât soțul/soția poate face față tuturor necazurilor de personalitate. Energia abundă cu acest semn și nu este întotdeauna stabilă. Au tendința de a dori să încerce lucruri noi și, în consecință, au fost cunoscuți că iau unele decizii proaste. Ca de exemplu, dacă nu a ieșit bun cozonacul, s-ar putea să găsești pe masa de Crăciun un bilețel de adio. Pentru că viața de soție nu este pentru aceste zodii.

Zodiile care vor divorța înainte de Crăciun. Sărbătorile nu vor mai fi la fel pentru ele
Pixabay

5. Gemeni

Există două laturi ale unui nativ din zodia Gemeni. Una este perfectă pentru o relație, pentru că sunt oameni blânzi, iar cealaltă fix coșmarul mariajelor, impulsivitatea. Cu toate astea, planeta care guvernează aceste zodii este Mercur. Nu sună rău căci este planeta comunicării. Însă nu spune nimeni că toți gemenii știu să folosească puterea comunicării într-o relație. De Crăciun s-ar putea să încerce să comunice cu niște pinguini în Alaska. De ce? Pentru că nu le-a plăcut cum ai făcut bradul și s-au decis să te părăsească.

Zodiile care vor divorța înainte de Crăciun. Sărbătorile nu vor mai fi la fel pentru ele
Pixabay