Iată care vor fi zodiile ce se vor bucura de noroc.

Intrarea lui Venus în semnul Săgetătorului și sosirea lui Mercur în același semn de foc îi favorizează pe nativii din aceste semne astrologice care vor fi deosebit de norocoși în săptămâna 14-20 noiembrie. La locul de muncă  le va merge bine, iar proiectele lor vor fi încununate de succes. Norocul îi va însoți și în viața amoroasă, iar unii vor cunoaște dragostea adevărată.

Grație energiei lui Mercur și Venus în Săgetător, 3 semne zodiacale vor avea parte de zile bune în viața profesională, dar și în cea amoroasă.

Care sunt cele 4 semne zodiacale care vor fi foarte norocoase în săptămâna 14 noiembrie?

Pe 16 noiembrie, Venus, planeta iubirii și a senzualității, își va începe tranzitul în semnul Săgetătorului. Această mișcare planetară este favorabilă pentru noi relații amoroase și aventuri romantice. Tranzitul lui Mercur, planeta inteligenței și a afacerilor, prin semnul Săgetătorului, începând cu 17 noiembrie, favorizează, de asemenea, viața profesională a acestor semne zodiacale. Aceștia vor fi capabili să ia inițiativa și să înființeze proiecte de anvergură.

Sursa: Colaj Substantial

Balanță

Nativii din această zodie vor fi foarte norocoși în săptămâna 14-20 noiembrie. La locul de muncă, vor putea beneficia de ajutorul unei persoane influente care va da un impuls în realizarea proiectelor lor. Încurajat de astre, acest semn de Aer va putea lua inițiative care vor obține aprobarea superiorului său.

Pe parcursul acestei săptămâni, Balanțele vor avea ocazia de a se remarca la locul de muncă și de a se distinge de ceilalți. Nativul din acest semn va fi norocos și în dragoste. Mercur și Venus promit o frumoasă aventură romantică.

Leu

Norocul le va surâde Leilor în cursul săptămânii . La locul de muncă, acest semn dinamic și carismatic nu va trece neobservat. Acțiunile și realizările sale sunt admirate de către colegii și superiorul său. Eforturile și competențele lor sunt recunoscute la adevărata lor valoare.

Într-adevăr, Leii vor avea o mare șansă să ajungă într-o poziție de responsabilitate. Situația sa financiară actuală nu este foarte strălucită, dar lunile care vor urma îi promit mai multă prosperitate. Viața amoroasă a acestui semn de Foc nu va fi mai prejos, în săptămâna  aceasta. Datorită spontaneității și carismei sale, Leul va putea să se arate seducător și să atragă în plasa sa o persoană fermecătoare.

Săgetător

Nativii din această zodie vor avea parte de o mare dinamică la locul de muncă în zilele următoare. Mercur, planeta afacerilor și a comunicării, le favorizează proiectele. Datorită abilităților lor de comunicare și a capacităților de conducere, Săgetătorii vor reuși să își transmită cu ușurință mesajele și să își atingă obiectivele. În plus, nu va trece mult timp până când vor vedea roadele eforturilor lor și vor câștiga. Nativul din această zodie va avea parte de un succes răsunător în această săptămână.

În ceea ce privește viața sentimentală, Venus nu va lăsa Săgetătorul neatins de dragoste. Astrele îl sfătuiesc pe acest semn de Foc să își deschidă inima față de persoana care îi place și să încerce să se apropie de ea. Sentimentele pe care le simte Săgetătorul ar putea fi reciproce.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.