Acești nativi vor traversa momente grele, însă au șanse să și salveze dragostea

Zodiile Cardinale sau Berbecul, Balanța, Rac și Capricorn vor fi puse la final de vară la grele încercări. Deși aveau convingerea că trăiesc povești de dragoste statornice, vor experimenta și suferința în cadrul lor. Totuși, cu multă înțelepciune și implicare, unii nativi au șanse de a-și salva iubirea.

Berbec

De o lungă perioadă de timp, în relația acestui nativ există tensiuni și neînțelegeri. Chiar dacă la fiecare discuție în contradictoriu se aprind repede, acești nativi cedează rapid. Partenerul de viață nu va putea însă tolera prea mult acest comportament coleric. Astfel că, persoanele născute sub acest semn zodiacal s-ar putea trezi cu un ultimatum. Într-un astfel de caz, comunicarea este esențială.

Rac

Se pregătesc fie de o cerere în căsătorie, fie de nunta propriu-zisă însă finalul verii aduce un context neașteptat. Nativii Rac sunt pe punctul de a fi părăsiți de către partenerii lor de viață. Problemele amoroase dintre ei s-au acutizat în timp, deși Racul nu acceptă realitatea. Orgolioși din fire, acești nativi nu vor mișca un deget să treacă peste acest impas. Astfel, vor avea toate șansele să piardă totul într-o clipită.

Balanță

În viața nativilor Balanță este posibil să apară un partener nou de viață. Astfel, aceștia se vor vedea puși în fața faptului de a pune punct relației oficiale pe care o aveau. Totul se încheie într-un astfel de caz cu multă suferință, însă la un moment dat soarele răsare în viața amândurora.

Capricorn

Conflictele în relația Capricornului au apărut recent. Acestea pot fi gestionate cu sinceritate și implicare. Deși par ușor de convins, nativii acestei zodii dezbat firul în patru pentru orice mic detaliu.Astrele se vor așeza însă prielnic pentru o perioadă liniștită și în cazul lor.

În perioada următoare vor trece prin situații imprevizibile și nativii Leu, Vărsător sau Pești.Nu doar pe plan amoros ci și profesional vor exista schimbări majore în viețile lor.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.