Aceștia sunt nativii care vor avea parte de perioade de încercare din toate punctele de vedere

La finalul acestei luni, are loc o conjuncție între Luna și Marte. Aceasta se va desfășura în zona constelației Gemenilor. În momentul respectiv, Luna ajunge în apropierea planetei Marte. Fenomenul poate fi văzut cu ochiul liber asemenea unui punct roșiatic perfect strălucitor pe cer. Momentul vine și cu o încărcătură pentru unele dintre zodii.

Nativii Gemeni sunt puși în situația de a face alegeri importante

Conjuncția dintre Lună și Marte nu vine cu momente de suferință, apăsătoare pentru acești nativi. Totuși, Gemenii vor ajunge într-un punct al vieții în care vor fi nevoiți să facă alegerile care le vor influența viitorul. Astfel, acest moment de răscruce coincide cu evenimentul astral ce are loc la final de martie, însă efectele lui se răsfrâng și în aprilie.

Deși sunt raționali și cântăresc mereu toate deciziile pe care le iau totuși, un impuls de moment ar putea să îi determine pe acești nativi să apuce pe un drum care nu li se potrivește sau nu le aduce împlinire. Indicat ar fi ca înainte de orice decizie să pună pe hârtie toate aspectele pro și contra.  De altfel, Gemenii nu ar trebui să se ferească să ceară sfatul celor din jur, mai experimentați.

Balanțele sunt marginalizate pentru insistența lor

Persoanele născute sub semnul Balanței vor trage ponoasele implicării lor în viețile celorlalți. Ele sunt tentate de cele mai multe ori să se impună prin opiniile personale însă această însușire le aduce mai degrabă neplăceri. Nu toți cei din jur vor tolera o atitudine de acest gen. Astfel, pentru ele, finalul de martie nu va fi unul tocmai confortabil.

Ideal ar fi să îți ții în frâu pornirile de a te impune sau de a influența în vreun fel viețile celorlalți. În ceea ce privește planul profesional, este posibil să întâmpini de asemenea momente de apăsare. Anumite termene limită de respectat îți pot da mari bătăi de cap.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.