Căsătoria este o schimbare în viața tuturor, însă nu oricine nu o înțelege sau îi face față. Ei bine, sunt zodii care orice ar face vor ajunge doar la divorț, deoarece acesta le este destinul.

Care sunt zodiile predestinate despărțirii

Taurii sunt de cele mai multe ori zodii care ajung la despărțire. Obișnuiți să fie mai mult geloși, acești nativi nu vor reuși să prindă încrederea necesară în partenerul de cuplu. Acesta își dorește o familie, însă de multe ori preferă să fie mai mult singur, decât cu o persoană pe care nu o simte sinceră, sau nu poate avea încredere în ea.

Leu

Leii sunt zodii iubitoare și zodii familiste, însă în câteva combinații zodiacale nu pot avea succes. Spre exemplu: Leu – Săgetător, Leu – Berbec sau Leu – Pești. Toate aceste combinații nu sunt destinate succesului. În toate cele trei exemple, partenerii Leului sunt axați mai mult pe excursii, pe escapade și pe petreceri, în timp ce leii se gândesc la muncă și la liniște. De aici vor apărea și cele mai multe certuri.

Zodiile care sunt menite să divorțeze în această viață! Acești nativi vor avea mai multe căsătorii
 

Fecioară

Fecioarele ajung foarte rapid la divorț din motiv că nu suportă să fie controlate. Acești nativi caută să fie tot timpul individualiști în acțiunile lor. Dacă vor avea un partener care nu luptă cot la cot cu ele, Fecioarele vor renunța rapid la relație. Chiar dacă își iubesc partenerul de cuplu, acești nativi nu vor accepta să aibă alături persoane lipsite de ambiție sau persoane care nu muncesc pentru viitorul lor.

Vărsător

Vărsătorul are șanse foarte mari să divorțeze dacă este căsătorit cu Tauri sau cu Gemeni. Acest nativ iubește sinceritatea, iar din partea unor zodii va avea momente când va simți că nu primește ceea ce își dorește. Un Vărsător alege să divorțeze în momentul în care își va da seama că nu se simte liber lângă partenerul de cuplu.