Ai întâlnit vreodată oameni care nu își asumă niciodată vina, deși sunt conștienți că au greșit? Ei bine, poate suna dificil de înțeles, dar trei dintre zodii nu își vor asuma niciodată că au greșit. Ba mai mult, vor învinovăți pe alții pentru greșelile lor. Dacă le vei face un reproș, te vei alege cu un dispreț total din partea lor. Cel mai probabil, îți vor purta pică. Așa că, mai bine ai fi atent la persoanele care nu vor recunoaște sub nicio formă că au greșit. Iată zodiile care vor da mereu vina pe alții.

1. Rac

Nativii Rac nu își vor asuma vina doar pentru că nu vor să își strice imaginea în fața familiei și apropiaților. Fire blândă și extrem de atentă la reputația lor, acești nativi vor face tot posibilul să dea vina pe cei din jur pentru greșelile lor.

Se vor enerva dacă le vei reproșa că nu au făcut bine ceva și este posibil ca nici măcar să nu mai vorbească cu tine după un astfel de episod. Inițial, vei crede că asemenea oameni calmi nu se pot supăra, dar te înșeli. Se vor supăra imediat dacă le reproșezi ceva.

Zodiile care se scuză cel mai mult. Ele niciodată nu-și asumă vinovăția! Pixabay.com

2. Fecioară

Zodie de Pământ și prin definiție, perfecționistă, nativii Fecioară nu vor ezita să dea vina pe alții atunci când greșesc. Chiar dacă au un spirit pragmatic și tinzi mai degrabă să crezi că își vor recunoaște vina, realitatea este alta.

Nu vor ezita să îi învinovățească pe alții atunci când planurile nu ies așa cum au visat. Și în cuplu această situație va deveni problematică, partenerul de viață având momente în care nu mai suportă defectul nativilor Fecioară.

3. Vărsător

Nativii Vărsător vor face tot posibilul să își mențină imaginea de oameni responsabili și onești, doar că acest lucru implică și ideea de a da vina pe alții. Pentru nativii acestei zodii, este un mecanism care îi ajută să fie percepuți exact așa cum își doresc.

Acest lucru va stârni nemulțumiri în rândul celor apropiați, care se vor sătura la un moment dat de atitudinea Vărsătorilor. Nativii acestei zodii vor fi deranjați dacă le atragi atenția și probabil, nu te vor mai suporta niciodată.