Urmează o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional pentru unele zodii

Anul 2023 este încărcat de evenimente astrale de calibru mare. Odată cu acestea, în viețile nativilor vor exista momente de impas sau dimpotrivă, de bucurie, împlinire. Dincolo de toate, 2023 este despre evoluție indiferent de mijloacele prin care aceasta este îmbrățișată de fiecare nativ în parte. Acestea sunt zodiile care vor ajunge la despărțire în primăvară.

Zodiile care sunt dezamăgite și ajung la separare – Gemeni

Din nefericire, în următoarele luni „va ploua” de-a dreptul cu despărțiri. Printre nativii care vor fi dezamăgiți și vor suferi cumplit din această cauză se numără Gemenii. Dedicați relației, aceștia își puneau mari speranțe în anul 2023. Se visau punând bazele unei familii alături de partenerii lor și nici nu luau în calcul vreo despărțire. Astrele aduc însă această schimbare în viețile lor pe care trebuie să o perceapă ca fiind una benefică. Asta pentru că după marea dezamăgire urmează împlinirea. Veștile bune pe plan profesional vor curge. De altfel, odată ce rănile sufletești se vor vindeca, vine și împlinirea pe plan amoros.

Sursa: Social media

Fecioară

Nativii Fecioară aveau deja în plan să lase în urmă o relație în care nu se simt împliniți. Totuși, ar putea să îi aștepte o surpriză total neplăcută în acest sens. Fie vor descoperi că au fost înșelați de partener, fie mințiți. Obișnuiți să ofere totul, nativii acestei zodii au lăsat inclusiv banii în grija partenerilor lor. De la acest aspect ar putea să pornească tăvălugul care duce spre eliberarea de povara unei relații precum cea din prezent.

Vărsător

Persoanele născute sub semnul Vărsătorului cunosc în acest an o dezvoltare incredibilă din punct de vedere profesional. Cel mai probabil, din acest motiv, atenția lor nu va mai fi focusată și pe partenerul de cuplu. De aici până la discuții care pot degenera va fi un singur pas. Vărsătorii ar putea pune singuri piciorul în prag și să ceară separarea. Totul pentru a-și canaliza atenția spre ceea ce îi împlinește momentan: cariera.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.