Cu un an precedent extrem de dur pentru majoritatea nativilor, 2022 pornește cu multe evenimente astrale care vor aduce cu ele schimbări complet neașteptate. Multe dintre zodii or ajunge acolo unde nu sperau vreodată, iar altele vor învăța să piardă. De la un 2020 al extremelor, următoarele luni vin și cu multă pace și împlinire.

Berbec

Cu siguranță acest an este pentru nativii Berbec un adevărat piedestal care le va oferi posibilitatea să primească tot ceea ce au visat până la această vârstă. Căsătoria va fi doar o consecință a unor povești de dragoste pe care aceste zodii le vor trăi cu multă patimă.

Persoanele născute în zodia Berbec își întâlnesc marea iubire și sunt în stare să ajungă din prima în fața altarului. Totuși, este recomandat să nu omiteți perioada de cunoaștere și adaptare la stilul de viață al celuilalt.

Zodiile care se căsătoresc în acest an. Vor întâlni marea dragoste atunci când nu se așteptau mai puțin
divahair.ro

Vărsător

Norocoșii acestei zodii au toate șansele să fie cu persoana care le-a căzut cu tronc dar despre care nu credeau vreodată că o pot avea. Vărsătorii sunt în general temători să facă pasul spre ceva nou, cu atât mai puțin spre o căsătorie rapidă.

Anul acesta le va aduce însă marea surpriză de a-și schimba complet percepțiile. Ei pot ajunge să construiască o familie cu persoana de care s-au îndrăgostit contrar opiniilor deseori critice ale celor din jur.

Zodiile care se pot căsători în curând

Leu

Nativii Leu aveau programat marele pas al vieții încă de anul precedent însă nu mai sperau să au șanse să ducă la bun sfârșit acest vis. În curând aceștia se vor bucura de liniștea și inspirația de care au nevoie pentru a pune la punct detaliile pentru minunata zi.

Chiar dacă pe parcurs vor apărea destule provocări, astrologii îi sfătuiesc să rămână pe poziții spre scopul lor principal. Pentru zodia Leu, căsătoria nu schimbă cu nimic modul în care își văd partenerii. Ei consideră acest pas doar unul care duce spre adevărata împlinire a unei familii.

Fecioara

„Iubărețele” zodiacului ajung fără doar și poate în 2022 în fața ofițerului stării civile. Spre deosebire de alte zodii, ele nu își doresc un eveniment cu fast care să reunească un număr mare de persoane.

Fecioarele preferă să își declare dragostea în intimitate, în prezența oamenilor apropiați pe care îi iau drept modele de cele mai multe ori. Mare atenție la doza de încredere pe care o oferi celuilalt. Nativii Fecioară sunt recunoscuți pentru faptul că de pot încrede orbește în spusele oricui.