Astrele nu au vești prea bune pentru acești nativi, care trebuie să apeleze la ajutorul familiei sau prietenilor.

Ultima lună de vară vine cu multe provocări pentru unii nativi, care vor trebui să se adapteze din mers la unele situații mai puțin plăcute. Din această categorie face parte și momentul în care unele zodii trebuie să apeleze la familie sau prieteni, pentru a scăpa de problemele financiare. Iată zodiile care trebuie să fie mult mai atente la cum își gestionează finanțele în perioada următoare. 

Gemeni

Zodia Gemeni nu trec prin cea mai bună perioadă la capitolul bani. Nu sunt excluse nici cheltuielile neprevăzute care le vor da peste cap toate planurile. Ultimele luni au adus destul de multe transformări pentru acești nativi și la fel va fi și august. Deși nu este nimic rău în a cere cuiva un împrumut, nativii Gemeni se vor simți vulnerabili din punct de vedere financiar, fix ceea ce nu își doresc să arate.

Zodiile care nu au deloc noroc la capitolul bani, în luna august. Acești nativi trebuie să se împrumute
Pexels

Fecioară

Chiar dacă sunt atente la cheltuielile lor, și Fecioarele trec printr-o perioadă mai sensibilă. Planurile pe care le aveau s-ar putea să se schimbe în ultimul moment, spre nemulțumirea lor, care parcă nu mai scăpa de grijile ce privesc starea financiară. Sfatul astrologilor este să rămână optimiști și la fel de muncitori în continuare. Prima lună de toamnă va aduce noi oportunități.

Vărsător

Mai puțin norocoși sunt și nativii Vărsător, care în ultima perioadă au fost cu capul în nori. Deși sunt rare astfel de momente, i-a luat valul și banii au fost ultima lor grijă. Au pus mai mult accentul pe distracție și vacanță, iar pentru cei care revin din concediu în luna august, nu este tocmai plăcut. De aceea, sunt nevoiți să apeleze la bunătatea familiei, care nu va ezita să îi ajute. Ce-i drept, întrebările incomode ale celor dragi nu le vor pica tocmai bine, dar este bine să treacă peste altfel de situații.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.